HomeBoxspringsBoxspring Eastborn Blossom

Boxspring Eastborn Blossom

De Boxspring Eastborn Blossom is een eigentijdse boxspring met een staand hoofdbord met een dikte van 15 cm. Door de mooie vorm past de boxspring perfect in de trend van slanke bedden. Uniek en stoer.

Levertijd: 2 tot 4 weken

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspring Eastborn Blossom

De Boxspring Eastborn Blossom is een eigentijdse boxspring met een staand hoofdbord met een dikte van 15 cm. Door de mooie vorm past de boxspring perfect in de trend van slanke bedden. Uniek en stoer.

Eastborn Blossom is een rijke boxspring, hij staat op mooie poten. Op de poten ligt de box, die bevat pocketveren. Bovenop de box ligt het gestoffeerde matras.

De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen voor goede ondersteuning van uw lichaam en zorgen ervoor dat u ’s nachts makkelijk kunt draaien. Bovenop het matras ligt dan nog een topper. De Eastborn topper is gemaakt van geperforeerd latex, comfortschuim of Vivid-foam en zorgt ervoor dat u heerlijk uitgerust bent na een nachtje slaap.

Toch benieuwd naar andere modellen van Eastborn? Bekijk dan al onze Eastborn boxsprings.

Garantie

Op uw Eastborn matras zit 5 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplek vorming. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt Eastborn maar liefst 60 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Bij aanschaf van elk matras ontvangt u een Eastborn garantieboekje.

Onderhoud

Het is aan te raden om uw Eastborn topper in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit mag van hoofd- naar voeteind en van boven- naar onderkant. Zo gebruikt u uw topmatras optimaal. We raden af om uw topper te stofzuigen. De probiotica kan haar werking verliezen door het stofzuigen. Het gebruik van een goede molton is erg aan te raden. Hierdoor beschermt u uw topper optimaal en verlengt u de levensduur. We hebben speciale moltons die voor toppers of splittoppers geschikt zijn met een lage hoekhoogte zodat deze goed aansluit.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van deze boxspring. Kom langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Merk

Bezorging

Gratis

Type boxspring

Gezoneerd pocketvering interieur

Type frame boxspring

Massief vurenhouten frame

Type matras

Q2200 matras, Q4200 matras, Q6200 matras

Type topper

Comfortschuim, Latex, Vivid-foam

Antislip

Ja, bij elektrisch verstelbaar

Hoogte hoofdbord

117cm

Breedte hoofdbord

Aan beide zijden 14cm breder als de boxspring

Dikte hoofdbord

Ca. 15cm

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom