HomeBeddenAvek beddenBoxspring Fier

Boxspring Fier

Avek Fier Boxspring De boxspring Fier van Avek is eens wat anders dan de doorsnee boxspring die u vaak tegenkomt. Wat maakt deze boxspring nou zo uniek? De ventilatie door de integratie van een sterke dwarsgespannen spiraalbodem. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat je bed optimaal ‘ademen’. Een goede ventilatie van je bed

Levertijd: 4 tot 6 weken

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Avek Fier Boxspring

De boxspring Fier van Avek is eens wat anders dan de doorsnee boxspring die u vaak tegenkomt. Wat maakt deze boxspring nou zo uniek?

De ventilatie door de integratie van een sterke dwarsgespannen spiraalbodem. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat je bed optimaal ‘ademen’. Een goede ventilatie van je bed is erg belangrijk voor de kwaliteit van je nacht. In een goed doorlucht bed heb je minder snel een klam gevoel, je slaapt prettiger en ontwaakt heerlijk fris! Een droog en fris bed is daarbij niet alleen comfortabeler, het gaat ook nog eens langer mee.

Boxspring Fier is een bijzondere boxspring met unieke designelementen. Het bed wordt gedragen door opvallende ‘black chrome’ designpoten, in een hoogte van 15 cm. De onderbox heeft een ranke plint, wat samen met de zwevende achterwand bijdraagt aan een lichtvoetig karakter en een luchtige uitstraling. Door de iets hogere bedpoten en de zwevende achterwanden kun je gemakkelijker schoonmaken onder je bed, en dat is wel zo prettig. Je kunt bij Fier uiteraard kiezen uit een groot aantal fraaie stoffen en kleuren, voor een uitstraling die past bij jouw smaak en interieur.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van deze boxspring. Kom langs in onze winkel in Soest en laat u uitgebreid adviseren.

Merk

Type boxspring

7 zone pocketvering interieur

Type frame boxspring

Sterk ventilerend en dwarsgespannen spiraalbodem, gemonteerd op een massief houten rand

Type matras

5 zone pockerveer matras, Extra stevig, Medium, Stevig

Type topper

Gezoneerde topper HR koudschuim of latex.

Antislip

Ja, bij elektrisch verstelbaar

Hoogte hoofdbord

Zwevend, totale hoogte vanaf de grond is 110cm

Breedte hoofdbord

Aan beide zijden 10cm breder als de boxspring

Dikte hoofdbord

Ca. 12cm

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom