HomeBoxspringsBoxspring Larvik 3c

Boxspring Larvik 3c

Boxspring Velda Larvik Boxspring Larvik van de Velda is een boxspring met hoge kwaliteit. Meerdere keuzes aan hoofdborden, matrassen en stoffen. Deze actieset van Velda is wegens succes in 2018 uitgebreid met 2 extra hoofdborden en meer stoffen. Stel de boxspring zelf helemaal samen en geniet optimaal van dit ligcomfort. De 3C uitvoering heeft keuze

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspring Velda Larvik

Boxspring Larvik van de Velda is een boxspring met hoge kwaliteit. Meerdere keuzes aan hoofdborden, matrassen en stoffen. Deze actieset van Velda is wegens succes in 2018 uitgebreid met 2 extra hoofdborden en meer stoffen. Stel de boxspring zelf helemaal samen en geniet optimaal van dit ligcomfort. De 3C uitvoering heeft keuze uit 2 verschillende hardheden van het matras, verder is de keus uit 3 toppers. Uniek aan Velda is dat de boxsprings rondom gestoffeerd zijn en er dus nooit lelijke afwerkingen of ritsen te zien zijn. De matrassen én de boxspring zijn uitgevoerd met een 3D ventilatie laag en een inbegrepen anti slip.

Het getoonde stoffenoverzicht is slechts een geringe selectie binnen de mogelijkheden. Kom langs in onze winkel in Soest en laat u uitgebreid adviseren.

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom