HomeBeddenAvek beddenBoxspring Ninety

Boxspring Ninety

Boxspring Ninety Het is u misschien niet ontgaan. De boxspring Ninety van Avek is gemaakt voor het jubileum dat Avek te vieren heeft. Negentig jaar ervaring in het maken van bedden. Daarnaast is de boxspring als BESTE UIT DE TEST 2021. Het zorgvuldig afstemmen en samenstellen van hoogwaardige materialen maakt deze boxspring een heerlijk bed

Levertijd: 4 tot 6 weken

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspring Ninety

Het is u misschien niet ontgaan. De boxspring Ninety van Avek is gemaakt voor het jubileum dat Avek te vieren heeft. Negentig jaar ervaring in het maken van bedden. Daarnaast is de boxspring als BESTE UIT DE TEST 2021. Het zorgvuldig afstemmen en samenstellen van hoogwaardige materialen maakt deze boxspring een heerlijk bed voor jong en oud. Tevens vormt dit bed zich optimaal naar u lichaam doordat de Ninety opgebouwd is uit 3 lagen. Elke laag is voorzien van 5 comfortzones. De boxspring is volledig zelf samen te stellen in onze configurator, verschillende afmetingen, hardheden van het matras en natuurlijk heel veel verschillende kleuren. De totale dikte van het topdekmatras is 7 cm. Hiervoor hebben we ook speciaal textiel, zoals moltons en hoeslakens. Deze hebben een lagere hoekhoogte zodat het perfect om uw topper sluit.

Avek is een echt Nederland bedrijf en bestaat dus meer dan negentig jaar. Avek vind dat dit gevierd moest worden en daarom is deze boxspring in de aanbieding. Verder ontvangt u twee ledlampjes en uitstapverlichting geheel gratis.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van deze boxspring. Kom langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Merk

Dikte hoofdbord

Ca. 15cm

Hoofdbord hoogte

112 cm hoog

Type boxspring

Gezoneerd pocketvering interieur

Type frame boxspring

5 zone pocketveer

Type matras

5 zone pockerveer matras

Type topper

Innerzone latex, Optifoam HR, Talalay natural latex

Poothoogte

12 cm

Antislip

Ja, in boxspring

Lighoogte

ca. 64 cm hoog (vlak), ca. 66 cm hoog (elektrisch)

Omruilgarantie

60 dagen

Garantie

5 jaar

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom