HomeProductenBoxspringsBoxspring One by TEMPUR

Boxspring One by TEMPUR

Boxspring One by TEMPUR Start jouw unieke slaapervaring bij Slaapspecialist van Ellen met de stijlvolle boxspring One by TEMPUR. Kies het hoofdbord en de gewenste kleur in de stijl die het beste bij je past. De boxspring One is ontworpen door de beste Deense ontwerpers van TEMPUR om je de kwaliteit en het comfort te

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspring One by TEMPUR

Start jouw unieke slaapervaring bij Slaapspecialist van Ellen met de stijlvolle boxspring One by TEMPUR. Kies het hoofdbord en de gewenste kleur in de stijl die het beste bij je past. De boxspring One is ontworpen door de beste Deense ontwerpers van TEMPUR om je de kwaliteit en het comfort te bieden die je van TEMPUR® verwacht. De boxspring is gemakkelijk te monteren en ziet er in elke ruimte goed uit. Naast de luxe uitstraling kunt u de boxspring upgraden naar elektrisch verstelbaar. Standaard zit er bij de boxspring het TEMPUR One matras. Daarnaast is het mogelijk ook andere matrassen van TEMPUR

Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies? De boxspring is te bewonderen in onze TEMPUR-shop in onze showroom in Soest.

 

Garantie

Op de TEMPUR boxspring zit 2 jaar garantie. Bij keuze voor elektrisch verstelbaar heeft u 2 jaar garantie op de motoren. Op uw TEMPUR matras zit 10 jaar volledige garantie. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt TEMPUR maar liefst 90 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Bij aanschaf van elk matras ontvangt u een TEMPUR garantieboekje.

 

Onderhoud

De boxspring is goed te onderhouden door deze te stofzuigen met een meubelmondstuk. De matrassen hoeven niet, maar mogen wel gedraaid worden van hoofd- naar voeteinde.. Bij aanschaf van een TEMPUR boxspring is het mogelijk om hierbij een Protexx Protector spray aan te schaffen. Hiermee kan u de boxspring impregneren, zodat uw boxspring beschermt blijft tegen vlekken. U krijgt hierbij 5 jaar volledige garantie. Daarnaast is het gebruik van goed textiel aan te raden. Door gebruik te maken van goede hoeslakens en moltons beschermt u uw matras optimaal tegen bijvoorbeeld transpiratie.

Afmeting

160/200, 160/210, 180/200, 180/210

Type boxspring

Pocketvering

Type frame boxspring

Hardhout

Type matras

Ieder soort matras mogelijk

Bezorging

Gratis bezorging en montage

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom