HomeBoxspringsBoxspring Velda Finesse elektrisch

Boxspring Velda Finesse elektrisch

Boxspring Velda Finesse elektrisch Weer een boxspring van Velda met een uniek en elegante uitstraling. De Finesse van Velda heeft een uitstekend ergonomisch ligcomfort met een optimale ventilatie. Doordat deze boxspring hoge poten heeft is het ook nog onderhoudsvriendelijk. De boxspring Finesse van Veldeman bedding is een ijzersterk staaltje design. Niet voor niets heeft deze

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspring Velda Finesse elektrisch

Weer een boxspring van Velda met een uniek en elegante uitstraling. De Finesse van Velda heeft een uitstekend ergonomisch ligcomfort met een optimale ventilatie. Doordat deze boxspring hoge poten heeft is het ook nog onderhoudsvriendelijk. De boxspring Finesse van Veldeman bedding is een ijzersterk staaltje design. Niet voor niets heeft deze Velda boxspring een Balthazar award voor innovatie gewonnen.

De Velda Finesse boxspring vlak dankt zijn sophisticated looks aan zijn hightech constructie. Alles staat en hangt vast aan metaal. Bij de elektrisch verstelbare variant hangen er geen snoeren of kolossale motoren onder het bed. De motoren zijn muurvast verankerd in het frame. Alle snoeren zijn netjes weggewerkt waardoor de boxspring er altijd verzorgd uit ziet. Er worden geen scharnieren, maar robuuste profielen gebruikt. Door metalen brugverbindingen worden twee éénpersoons bedden aan elkaar gekoppeld tot een zwevend en strak tweepersoons bed. De Finesse is op architectonisch topniveau afgewerkt: met een highend metaalfinish — naar voorbeeld van deuren, ramen en kozijnen. Een poedercoating met een magnifieke textuur.

Naast diverse hoofdborden, poten en talloze stoffen kan u het bed helemaal volgens eigen stijl en wens samen stellen. Zowel de hoofdborden als de eventuele nachttafels zijn stuk voor stuk zwevend gemonteerd. Voor alle opties en mogelijkheden nodigen we u graag uit bij ons in de showroom.


VIV label
De Velda Finesse boxspring is gecertificeerd met het VIV-label: Vertical Integrated Ventilation. Ventilatie is de voorwaarde voor een gezond slaapklimaat. Iedereen transpireert ’s nachts: je verliest al gauw zo’n 500 ml vocht per
nacht. Je snapt meteen waarom ventilatie essentieel is: luchtstroom doet vocht verdampen. Daarom is de Finesse aan de bovenkant gestoffeerd met een ademend 3D weefsel. Bovendien is de bodemplaat op strategische plaatsen, voorzien van ventilatieroosters: netjes afgewerkt met een kunststof kap. Lucht kan vrij doorstromen: van boven naar beneden. Je krijgt dus een 100% verticale ventilatie. De Finesse boxspring biedt je gegarandeerd een door & door fris slaapklimaat. Daarnaast zit in het 3D weefsel een antislip. Dit houdt je matras altijd goed op z’n plaats.

De Finesse combineert design met een subliem ligcomfort. De slanke boxspring is gevuld met mini-pocketveren van 5cm hoog, 500 stuks per m². De Finesse pocketveren zijn verdeeld naar 7 lichaamszones. Je lichaam wordt zo enorm punctueel ondersteund en geeft extra comfort bij de schouders en heup. Bovendien lopen de mini-pocketveren bijna over de volledige lengte én breedte van de Finesse door. Ze worden omsloten door een schuimkader. Je hebt absoluut geen last van harde randen.

Functies
De Finesse elektrisch heeft een groot aantal unieke voordelen. Het bed kenmerkt zich door een aantal luxe opties, zoals verstelbaar in diverse medische standen, maar ook een optie met massage.

Anti-snore stand
AS staat voor anti-snore: anti-snurk. In feite is snurken een symptoom. Je snurkt als je luchtpijp
gedeeltelijk wordt geblokkeerd. De medisch bewezen oplossing: slapen met je hoofd lichtjes omhoog, in een hoek van 7-8°. Je strottenhoofd krijgt alle ruimte, je luchtwegen gaan maximaal open. Je kunt vrij in- & uitademen. AS staat ook voor anti-stuw. Je hart moet continu bloed rondpompen, zelfs tegen de zwaartekracht in pompen: als je staat, zit en zelfs als je ligt.
De medische oplossing: slapen met je benen lichtjes omhoog, in een hoek van 7-8°. Je voeten liggen niet meer op het laagste niveau en je bloed kan vrij circuleren – van kop tot teen. En ook het hart hoeft niet zo zwaar te pompen, want  het ligt in balans: op één lijn met de rest van je lichaam. Deze AS stand is automatisch in te stellen met één druk op de knop.

Zero-gravity stand
Z staat voor Zero-Gravity, ofwel nul zwaartekracht. Denk aan astronauten in de ruimte. Aan de Fowler-positie van bedlegerige patiënten in ziekenhuizen. En aan de foetushouding van een baby in
de baarmoeder. Ze hebben één ding gemeen: de lichaamshouding. De opgetrokken knieën plus de schuine tot gebogen rug. Zero-Gravity streeft naar zo’n gevoel van gewichtloosheid in bed. Je hebt de hele dag onder druk van de zwaartekracht geleefd. Je lichaam moet echt de kans krijgen om zich snel te herstellen. De medisch verantwoorde oplossing: je bovenlichaam en knieën schuin omhoog, in een hoek van 28°. Je bekken ligt in het diepste punt van het bed. De effecten voel je meteen! Je (buik)spieren kunnen zich maximaal ontspannen en je hebt minder druk op je borst waardoor je kunt gemakkelijker ademhalen. Je benen zijn minder zwaar en de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer komen snel terug op peil. Die effecten merk je pas echt, als je de Finesse weer vlak zet. Deze 28° stand voor je bovenlichaam & knieën is standaard voorgeprogrammeerd onder de Z-knop.

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom