HomeBoxspringsBoxspring Velda Focus 3c

Boxspring Velda Focus 3c

Boxspring Velda Focus Boxspring Focus van Velda is een pocket geveerde boxspring van hoge kwaliteit. De Focus boxspring staan bekend om zijn slanke uitstraling en hoge kwaliteit en biedt vele mogelijkheden qua stoffen en ligcomfort. Stel de boxspring zelf helemaal samen en geniet optimaal van dit ligcomfort. De 3C uitvoering heeft keuze uit drie verschillende

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspring Velda Focus

Boxspring Focus van Velda is een pocket geveerde boxspring van hoge kwaliteit. De Focus boxspring staan bekend om zijn slanke uitstraling en hoge kwaliteit en biedt vele mogelijkheden qua stoffen en ligcomfort. Stel de boxspring zelf helemaal samen en geniet optimaal van dit ligcomfort. De 3C uitvoering heeft keuze uit drie verschillende hardheden van het matras, verder is de keus uit 3 verschillende soorten toppers. Naast het ruime aanbod aan ligcomfort heeft ook het uiterlijk van de boxspring vele opties. Kies uit maar liefst 9 hoofdborden, die ook elk weer in eigen hoogtes te leveren zijn. Uniek aan Velda is dat de boxsprings rondom gestoffeerd zijn en er dus nooit lelijke afwerkingen of ritsen te zien zijn. De matrassen én de boxspring zijn uitgevoerd met een 3D ventilatie laag en een inbegrepen anti slip.

De Velda Versus boxsping is opgebouwd uit een boxspringsonderstel, een boxspring- matras en ook een topdekmatras. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel, mede door de ruime keus aan ligcomfort. Alle materialen zijn van de hoogwaardigste Europese kwaliteit. Velda gebruikt enkel en alleen de beste grondstoffen om de boxsprings kwalitatief naar een hoog niveau te tillen.

Honderden variaties, één prijs. Stel daarom de Velda Focus boxspring helemaal zelf samen. Alle maten hebben dezelfde prijs dus u weet wat u betaald.

De boxspring kan ook geleverd worden op 1 persoons afmetingen of als een twijfelaar.
Neem gerust contact met ons op voor een offerte.

Het getoonde stoffenoverzicht is slechts een geringe selectie binnen de mogelijkheden. Kom langs in onze winkel in Soest en laat u uitgebreid adviseren.

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom