HomeBoxspringsBoxspring Velda Poqqet 3c

Boxspring Velda Poqqet 3c

Boxspring Velda Poqqet 3c De Velda Poqqet 3C boxspring staat bekend om zijn ergonomisch comfort met optimale ventilatie. Doordat de ergonomische ondersteuning perfect is word het ideale comfort bereikt, zowel voor zij- als rugslapers. De Velda Poqqet heeft een unieke Physiospring® pocketveer kern in de boxspring, deze loopt van zij tot zij en heeft 7

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspring Velda Poqqet 3c

De Velda Poqqet 3C boxspring staat bekend om zijn ergonomisch comfort met optimale ventilatie.

Doordat de ergonomische ondersteuning perfect is word het ideale comfort bereikt, zowel voor zij- als rugslapers. De Velda Poqqet heeft een unieke Physiospring® pocketveer kern in de boxspring, deze loopt van zij tot zij en heeft 7 comfort zones, zodoende heeft u over de hele boxspring de juiste ondersteuning. De afwerking met ventilerend 3D textiel bevordert en verzekert een optimale ventilatie van je bed.

De matrassen van de Velda Poqqet -collectie combineren de Physiospring® pocketvering en bestaat ook uit 7 comfortzones en is net als de boxspring van zij naar zij geveerd. Er is nog een reden waarom dit matras uniek is, het matras bestaat uit drie verschillende draaddiktes waardoor u heup en schouder voldoende ruimte krijgen om in de nacht te ontspannen. Iedere matras is beschikbaar in vier verschillende hardheden: soft, medium, firm en extra firm. Verdeeld over 7 comfortzones. Als basis heeft iedere Velda Poqqet matras een Physiospring® pocketvering.

Wij als Slaapspecialist van Ellen zullen u daar natuurlijk een goed advies geven. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boxspring? Dan bent u van harte welkom bij ons in Soest.

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom