HomeBoxspringsBoxspring TwijfelaarBoxspring Velda Versus twijfelaar

Boxspring Velda Versus twijfelaar

Boxspring Velda Versus Boxspring Versus van Velda is een bonel geveerde boxspring van hoge kwaliteit. De Versus boxspring staan bekend om zijn robuuste uitstraling en hoge kwaliteit en biedt vele mogelijkheden qua stoffen en ligcomfort. Stel de boxspring zelf helemaal samen en geniet optimaal van dit ligcomfort. De 3C uitvoering heeft keuze uit drie verschillende

Boxspring Velda Versus

Boxspring Versus van Velda is een bonel geveerde boxspring van hoge kwaliteit. De Versus boxspring staan bekend om zijn robuuste uitstraling en hoge kwaliteit en biedt vele mogelijkheden qua stoffen en ligcomfort. Stel de boxspring zelf helemaal samen en geniet optimaal van dit ligcomfort. De 3C uitvoering heeft keuze uit drie verschillende hardheden van het matras, verder is de keus uit 3 verschillende soorten toppers. Naast het ruime aanbod aan ligcomfort heeft ook het uiterlijk van de boxspring vele opties. Kies uit maar liefst 5 hoofdborden, die ook elk weer in eigen hoogtes te leveren zijn. Uniek aan Velda is dat de boxsprings rondom gestoffeerd zijn en er dus nooit lelijke afwerkingen of ritsen te zien zijn. De matrassen én de boxspring zijn uitgevoerd met een 3D ventilatie laag en een inbegrepen anti slip.

De boxspring twijfelaar is gemaakt op een stevig frame en bestaat uit één grote boxspring met één groot matras. Daardoor heeft u een goed ligcomfort en een hoge kwaliteit boxspring. De boxspring heeft een comfortabele instaphoogte, waardoor u makkelijk in en uit kunt stappen.

De Velda Versus boxsping is opgebouwd uit een boxspringsonderstel, een boxspring- matras en ook een topdekmatras. Een boxspring is niet alleen hip en trendy, maar het slaapt bijzonder comfortabel, mede door de ruime keus aan ligcomfort. Alle materialen zijn van de hoogwaardigste Europese kwaliteit. Velda gebruikt enkel en alleen de beste grondstoffen om de boxsprings kwalitatief naar een hoog niveau te tillen.

Honderden variaties, één prijs. Stel daarom de Velda Versus boxspring helemaal zelf samen. Alle maten hebben dezelfde prijs dus u weet wat u betaald.
Let op: de Versus boxspring is iets dikker en hoger als op de afbeelding.

Het getoonde stoffenoverzicht is slechts een geringe selectie binnen de mogelijkheden. Kom langs in onze winkel in Soest en laat u uitgebreid adviseren.

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom