HomeProductenBedbodemsBoxspringBoxspringbodem Velda Versus

Boxspringbodem Velda Versus

Boxspringbodem Velda Versus Details De Belgische fabrikant Veldeman maakt al meer dan 60 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. De Velda Versus boxspring heeft een bonel pcoket interieur met een stevige koudschuim border. De Versus boxspring is 24,5cm hoog zonder de poten. De Velda boxspring is zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. De elektrisch verstelbare

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Boxspringbodem Velda Versus

Details

De Belgische fabrikant Veldeman maakt al meer dan 60 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. De Velda Versus boxspring heeft een bonel pcoket interieur met een stevige koudschuim border. De Versus boxspring is 24,5cm hoog zonder de poten. De Velda boxspring is zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. De elektrisch verstelbare boxspring van Velda wordt standaard met een draadloze afstandsbediening geleverd en is 10cm hoger.

Hoogte

24,5 cm

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom