HomeProductenBeddengoedDekbeddenCastella Nova dons 4-seizoenen

Castella Nova dons 4-seizoenen

De Castella Nova dons 4-Seizoenen dekbed is een luxe en comfortabel donzen dekbed. De vulling van het dekbed bestaat voor 100% uit schone Poolse ganzendons. Het zomerdeel en het voor-/najaardeel zijn eventueel aan elkaar te bevestigen doormiddel van drukknoopjes.

Wissen

Castella Nova dons 4-seizoenen

Informatie

De Castella Nova dons 4-Seizoenen dekbed is een luxe en comfortabel donzen dekbed. De soepele batist tijk is gemaakt van 100% katoen (NM150) en voorzien van een Nomite label. Dit houdt in dat de tijk zeer dicht is geweven en daardoor huisstofmijt geen kans heeft. De vulling van het dekbed bestaat voor 100% uit schone Poolse ganzendons. Omdat de vulling van 100% Poolse ganzendons is voelt het dekbed heerlijk licht en comfortabel aan en vetileerd uitstekend. Doordat het dekbed bestaat uit een 4-seizoenen uitvoering, een zomerdeel (warmteklasse 4) en een voor-/najaar deel (warmteklasse 3) is het dekbed geschikt voor het hele jaar. Het dekbed is tijdens de warme dagen heerlijk licht en luchtig en tijdens de koudere dagen behaaglijk warm. De delen zijn eventueel aan elkaar te bevestigen doormiddel van drukknoopjes.

Kijk ook eens naar de mooie overtrekken om het dekbed een mooie uitstraling te geven.

Nomite

Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Een donzen dekbed met het Nomite® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Deze dekbedden hebben een zeer dicht geweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.

Downafresh

Downafresh® Greenline is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Het label betekent dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935, bij de productie geen agressieve middelen worden gebruikt, het vulmateriaal na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is, de fabrikant zich houdt aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn, de herkomst van het vulmateriaal wordt gedocumenteerd en het vulmateriaal niet afkomstig is van ‘levende pluk’.

Castella

Castella is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in de productie van voornamelijk donzen en synthetische dekbedden en hoofdkussens. Van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens, alle stappen in het productieproces vinden plaats in Nederland. Castella zorgt ervoor dat het gehele productieproces wordt uitgevoerd volgens strenge Europese normen die ten goede komen van de kwaliteit. Hierdoor bent u dus verzekerd van een dekbed of hoofdkussen van hoge kwaliteit.

Vulling

Witte Poolse 100% ganzendons

Warmteklasse

3, 4, samen 1

Materiaal stof

Fijne batist 100% katoen (Nm150)

Wasvoorschrift

Wasbaar op 60°C (lees goed het wasvoorschrift)

Keurmerk

Downafresh® greenline, Nomite® en Oeko-Tex®

Bezorging

Gratis

Garantie

3 jaar (5 jaar na registratie)

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom