HomeBeddengoedDekbeddenCastella Wega dons 4-seizoenen

Castella Wega dons 4-seizoenen

De vulling van het dekbed bestaat voor 90% uit Pools ganzendons en de resterende 10% uit Poolse ganzenveertjes. Daarnaast kunt u het dekbed zeer goed combineren met de zomer- of All Year Light uitvoering. Middels de knoopsgaten kunt u de delen namelijk aan elkaar bevestigen. In onderstaande tabel is het vulgewicht van het dekbed terug te vinden.

Wissen

Castella Wega dons 4-seizoenen

Wanneer u het snel warm heeft kan een Castella Wega dons dekbed een uitkomst bieden.. Een goed voorbeeld hiervan is dit dekbed genaamd Wega van Castella. De soepele tijk is gemaakt van katoen en voorzien van een Nomite label. Dit houdt in dat de tijk zeer dicht is geweven en daardoor huisstofmijt geen kans heeft. De vulling van het dekbed bestaat voor 90% uit Pools ganzendons en de resterende 10% uit Poolse ganzenveertjes. Daarnaast kunt u het dekbed zeer goed combineren met de zomer- of All Year Light uitvoering. Middels de knoopsgaten kunt u de delen namelijk aan elkaar bevestigen.

Kijk ook eens naar de mooie overtrekken om het dekbed een mooie uitstraling te geven.

Nomite
Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa. Een donzen dekbed met het Nomite® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt. Deze dekbedden hebben een zeer dicht geweven tijk die het binnendringen van huisstofmijt tegen gaat.

Downafresh
Downafresh® Greenline is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Het label betekent dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935, bij de productie geen agressieve middelen worden gebruikt, het vulmateriaal na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is, de fabrikant zich houdt aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn, de herkomst van het vulmateriaal wordt gedocumenteerd en het vulmateriaal niet afkomstig is van ‘levende pluk’.

Castella
Castella is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in de productie van voornamelijk donzen en synthetische dekbedden en hoofdkussens. Van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens, alle stappen in het productieproces vinden plaats in Nederland. Castella zorgt ervoor dat het gehele productieproces wordt uitgevoerd volgens strenge Europese normen die ten goede komen van de kwaliteit. Hierdoor bent u dus verzekerd van een dekbed of hoofdkussen van hoge kwaliteit.

Vulling

90% Poolse ganzendons/10% -veertjes

Warmteklasse

3, 4, samen 1

Materiaal stof

100% zachte percal katoen

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Keurmerk

Downafresh® greenline, Nomite® en Oeko-Tex®

Bezorging

Gratis

Garantie

3 jaar (5 jaar na registratie)

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom