HomeMatrassenEastborn matras Q-6200

Eastborn matras Q-6200

Eastborn logo

De Q-6200 is een pocketveermatras met een comfortlaag van comfortschuim voorzien van een flexibele drukverdeler. U heeft de keus uit twee verschillende hardheden.

Wissen

Eastborn matras Q-6200

Bij Eastborn worden alle matrassen met de hand gemaakt door 100% Nederlands fabrikaat. Eastborn staat al jarenlang voor hoge kwaliteit. Met de Q-serie matrassen heeft Eastborn een mooie collectie matrassen van de beste materialen en de juiste ondersteuning voor elk type slaper. De Eastborn Q-6200 is een wat steviger pocketveermatras uit de Q-6000 serie en vooral geschikt voor rug- en buikslapers. Door de soepele schouderzone kan dit matras ook zeker geschikt zijn voor zijslapers die van een wat steviger matras houden.

Interactive Advanced Pocket Interieur
Het Eastborn Q-6200 matras heeft een interactieve ‘high-low’ pocketveer, verdeeld over 7 zones. Doordat de pocketveren een hoog-laag patroon hebben heeft het matras een soepele ‘touch’ wat gevolgd wordt door extra ondersteuning van de lagere stevigere pocketveer. Door de verdeling van de zones kunnen de heupen en schouders goed wegzakken en krijgt jouw lichaam de juiste tegendruk. De pocketveren zijn elektro-thermisch nagehard zodat het matras jarenlang de juiste ondersteuning biedt en word kuilvorming voorkomen. Bij de Eastborn Q-6200 zijn de 7 zones symmetrisch opgebouwd, waardoor het matras alle kanten op gedraaid en gekeerd kan worden.

Drukverdeler
De Eastborn Q-6200 heeft een flexibele drukverdeler aan de boven- en onderkant van de pocketvering. Deze drukverdeler zorgt dat het matras wat steviger aanvoelt en beschermt de comfort laag van het matras.

Comfortschuim comfort laag
De comfort laag, of wel, de afdeklaag van de Eastborn Q-6200 is een comfortschuim. Dit is een wat steviger schuim wat zorgt voor een progressieve tegendruk. Door de open celstructuur van het schuim ventileert het matras optimaal en kan het makkelijk en snel vocht afvoeren. Deze afdeklaag zit zowel aan de boven- als onderkant van het matras zodat het matras ook aan beide zijden te beslapen is. Door eens per 3 maanden het matras te draaien verleng je de levensduur van het matras.

Tijk
Het Q 6200 matras van Eastborn hebben een ideale en praktische stretchtijk. De tijk is doorstikt met een zachte en veerkrachtige Fresssh! fibre vulling. Daarnaast is de tijk afritsbaar en wasbaar tot 60 graden. De stretchstof in de tijk heeft een Sensity behandeling gehad. Dit is een Probiotica die zorgt dat jouw matras op een natuurlijk manier fris en hygiënisch blijft. Door het gebruik van een molton bescherm je jouw matras nog beter en verleng je daarmee ook de levensduur. Dit is zeker aan te raden om te gebruiken.

Het is ook mogelijk om voor een gekoppelde uitvoering (partnerrits) te kiezen. Twee eenpersoons matrassen kunnen dan door middel van een rits aan elkaar gekoppeld worden. Dit is handig ter voorkoming van dat de matrassen uit elkaar schuiven. Dit kost €150,- per twee matrassen.

Wilt u proefliggen op dit matras? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

 

 

Merk

Hardheid

Standaard (tot 80 kg), Stevig (boven 80 kg)

Hoogte

24 cm

Matras Hardheid

Standaard, Stevig

Matras kern

Advanced pocket interieur

Matras afdeklaag

Comfortschuim met flexibele drukverdeler

Materiaal tijk

Elastische stretch border tijk met Sensity behandeling, met Airmax border en Fresssh! fibre doorstikmateriaal

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Handvatten

Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Garantie

5 jaar

Omruilgarantie

60 dagen

In showroom aanwezig

Nee

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom