HomeBeddengoedDekbedovertrekkenHeckettlane dekbedovertrek Palmira

Heckettlane dekbedovertrek Palmira

Het dekbedovertrek Palmira van Heckettlane, geeft met het unieke design uw slaapkamer een mooie make-over en. Het overtrek heeft een prachtig blauw dessin van mooie groene bladeren en fris fruit.

Wissen

Heckettlane dekbedovertrek Palmira

Het dekbedovertrek Palmira van Heckettlane, geeft met het unieke design uw slaapkamer een mooie make-over en. Het overtrek heeft een prachtig blauw dessin van mooie groene bladeren en fris fruit. Doordat het overtrek satijn geweven is met 100% katoenen garen, heeft u een heerlijk glad en zacht dekbedovertrek. Door de manier van weven voelt het dekbed wat zachter en fijner aan dan een katoenen dekbedovertrek. Dit dekbedovertrek wordt geleverd met bijpassende kussenslopen en een extra lange- en dubbele instopstrook over de breedte van het dekbedovertrek.  Ook is het overtrek vocht absorberend en goed ademend.

Dit dekbedovertrek geeft uw kamer een hotel chique uitstraling. Het overtrek heeft double-faced print, zo kan u uw bed op twee verschillende manieren opmaken.

Materiaal

100% Katoen-Satijn

Garantie

1 jaar

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Draaddichtheid

240 Thread count

Keurmerk

Oeko-tex gecertificeerd

Kleur

Blauw

Merk

Kleurfilter

Blauw

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom