HomeBeddengoedHoeslakens topperHoeslaken Kayori Saiko Jersey topper

Hoeslaken Kayori Saiko Jersey topper

Het hoeslaken Kayori Saiko jersey is otspannen je bed opmaken, heerlijk slapen en de volgende ochtend uit een kreukvrij bed stappen: met de Saiko hoeslakens is dit normaal. De Saiko jersey hoeslakens zijn gemaakt van extra zachte zware kwaliteit biologische katoen (235grams) met 5% Lycra.

Wissen

Hoeslaken Kayori Saiko Jersey topper

Het hoeslaken Kayori Saiko jersey is ontspannen je bed opmaken, heerlijk slapen en de volgende ochtend uit een kreukvrij bed stappen: met de Saiko hoeslakens is dit normaal. De Saiko jersey hoeslakens zijn gemaakt van extra zachte zware kwaliteit biologische katoen (235grams) met 5% Lycra. Hierdoor is het hoeslaken heel stevig maar voelt het toch lekker zacht aan. Ook het bed opmaken is door de stretch een eenvoudige handeling: het hoeslaken rekt mooi mee. Het hoeslaken heeft rondom elastiek waardoor het laken perfect op de plaats blijft gedurende de nacht. Het hoeslaken heeft een hoekhoogte van 15cm en is hierdoor geschikt voor toppers tot 12cm hoog.

 

Garantie

Op het Kayori Saiko topperhoeslaken zit 1 jaar garantie.

 

Kayori

De eeuwenoude Japanse wijsheid leert ons het leven terug te brengen tot de kern en af en toe een stapje terug te doen, te genieten van al het moois om ons heen en te accepteren wie we zijn. Geïnspireerd door de vanzelfsprekendheden om ons heen, ontwerpen we producten waarvan de eenvoudige stijl wordt verrijkt door subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details. Het resultaat is een verfijnd, ontspannen en mooi ingericht huis.

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Merk

Dikte

235 gr/m2

Garantie

1 jaar

Materiaal stof

95% biologische katoen en 5% Lycra

Hoogte

15 cm

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom