HomeProductenBeddengoedMoltonK470 molton extra zwaar

K470 molton extra zwaar

Een molton hoort bij het basis beddengoed van uw matras. De molton beschermt de topper optimaal doordat transpiratie opgevangen wordt en niet uw matras in trekt. De molton K470 is een molton met een extra hoog vocht opnemend vermogen. Door de stevige elastieken band zit de molton altijd strak en mooi om het matras. Door de extra dikte/zware kwaliteit neemt het extra veel vocht op. Zeker als u veel transpireert is de K470 molton de ideale oplossing voor een goed slaapklimaat.

Wissen

Details

 

Een molton hoort bij het basis beddengoed van uw matras. De molton beschermt het matras optimaal doordat transpiratie opgevangen wordt en niet het matras in trekt. De molton K470 is een molton met een extra hoog vocht opnemend vermogen. Door de stevige elastieken band zit de molton altijd strak en mooi om het matras. Door de extra dikte/zware kwaliteit neemt het extra veel vocht op. Zeker als u veel transpireert is de K470 molton de ideale oplossing voor een goed slaapklimaat.

 

Garantie

Op de molton K470 extra zwaar zit 3 jaar kwaliteitsgarantie

Garantie

3 jaar

Materiaal stof

100% geweven en gebleekt katoen

Hoogte

35 cm

Dikte

430 gr/m2 tweezijdig geruwd

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom