HomeBeddengoedDekbedovertrekkenKayori dekbedovertrek Mayuree

Kayori dekbedovertrek Mayuree

Het Kayori dekbedovertrek Ichii is een krachtig ontwerp in al haar eenvoud. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% biologische katoen-satijn met 300TC.

Wissen

Kayori dekbedovertrek Mayuree

Het Kayori dekbedovertrek Mayuree een dierenprint zoals je deze niet eerder gezien hebt: Mayuree is overduidelijk geïnspireerd op de zebra. Een sierlijk lijnenspel welke lijkt te zijn geschilderd met soepele penseelstreken. Hierdoor ontstaat een elegant samenspel tussen lijnen en speelse effecten. De ondergrond van dessin Mayuree is turquoise, de lijnen zijn donkerrood. De achterzijde van dit dessin is effen donkerrood. Dekbedovertrek Mayuree is gemaakt van 100% schone biologische katoen satijn: super zacht, luxe glans én comfortabel door het ademende karakter van katoen. De achterzijde van het overtrek is effen donkerrood.

De eeuwenoude Japanse wijsheid leert ons het leven terug te brengen tot de kern en af en toe een stapje terug te doen, te genieten van al het moois om ons heen en te accepteren wie we zijn. Geïnspireerd door de vanzelfsprekendheden om ons heen, ontwerpen we producten waarvan de eenvoudige stijl wordt verrijkt door subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details. Het resultaat is een verfijnd, ontspannen en mooi ingericht huis.

 

  • 100% schone biologisch katoen-satijn
  • Instopstrook van 40 cm voor warme voeten
  • GOTS-gecertificeerd
  • Snel drogend en minimale kreuk
  • 200 Thread count
  • Verpakt in een mooie opbergzak van eigen stof
  • GOTS-gecertificeerd

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

 

Merk

Garantie

1 jaar

Materiaal stof

100% bologische katoen-satijn

Wasvoorschrift

Wassen tot 40 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom