HomeBeddengoedBedspreienKussensloop wafel 40×80

Kussensloop wafel 40×80

Kussensloop wafel 40×80 is gemaakt van een sterke stof met een ingeweven ruitje, gemaakt van 100% katoen.

Wissen

Kussensloop wafel 40×80

Kussensloop wafel 40×80 is gemaakt van een sterke stof met een ingeweven ruitje, gemaakt van 100% katoen. De combinatie van het weefsel en het katoen zorgt voor een luchtig en absorberend doek. Hierdoor is de kussensloop helemaal geschikt voor temperatuurregulatie voor zowel warme als koude nachten. Het doek is door het weefsel ook nog eens lekker soepel en voelt zacht aan op de huid.

De mooie wafel kussensloop maakt uw slaapkamer helemaal af. Het is ook mooi uit te breiden met een bijpassend wafelplaid in dezelfde kleur. Of te combineren met een wafelkussen 60×70.

Voor de afmeting 40×80 hebben we speciale opvulkussens.

 

 

Kleur

Bistro Green, Cognac Brown, Colonial Blue, Copper Orange, Cuban Sand, Curry Yellow, Dark Gull Grey, Deep Black, Fiery Red, Glacier Grey, Granite Green, Insignia Blue, Mint Green, Olive Green, Pale Lilac, Quail Lilac, Rosewater, Snow white, Spicy Red, Steel Blue, Taupe Grey, Vanilla, Velvet Purple, White

Afmeting

40×80

Materiaal stof

100% katoen, 300 g/m2

Wasvoorschrift

Wassen tot 40 graden

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom