HomeProductenMatrassenM line Coolmotion 4

M line Coolmotion 4

Uw lichaam wordt op de best mogelijke manier ondersteund dankzij de unieke insnijdingen. De speciale insnijdingen per lichaamszone zorgen voor een soepele ondersteuning op maat. De unieke Clima Support laag tussen de kern en de toplaag zorgt voor een optimale ventilatie. De Cool Motion 4 zorgt ervoor dat u elke dag uitgerust wakker wordt. De M line Cool Motion 4 is door de “firm” toplaag wat steviger dan de Cool Motion 3.

Wissen

M line Coolmotion 4

 

Details

Zoals elk matras in de Coolmotion serie van M line wordt ook in het type 4 matras gebruik gemaakt van een visco-elastisch schuim. Het Coolmotion matras 4 heeft een stevige comfortlaag van 5 centimeter traagschuim wat zich helemaal aanpast aan jouw lichaam. De combinatie van traagschuim en geprofileerd koudschuim zorgt voor een optimaal ventilerend en drukverlagend matras. Het Coolmotion matras 4 heeft maar liefst 7 zones, zodat de heupen en schouders goed weg kunnen zakken. Tussen de gezoneerde koudschuim en het opencellig traagschuim, zit een tussenlaag van ClimaSupport schuim. Deze laag zorgt ervoor dat je matras nog meer ventileert. Met insnijdingen op diverse zones wordt je optimaal ondersteund. De tijk van het matras is wasbaar en maakt gebruik van de revolutionaire Active Temperature Control techniek. Door de speciale microvezels die koel aanvoelen en je lichaamswarmte opnemen creëer je een optimaal slaapklimaat. Benieuwd naar andere modellen van M Line? Bekijk dan alle M line matrassen.

 

Garantie

Op uw M line matras zit 10 jaar garantie waarvan de eerste 5 jaar volledig. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt M line maar liefst 100 dagen omruilgarantie op slaapcomfort tot matrassen van 100cm breed. Bij aanschaf van elk matras ontvangt u een M line garantiecertificaat. U kunt eenvoudig uw matras aanmelden bij M line, zodat uw garantie vaststaat en overal bekend is.

 

Onderhoud

Het is aan te raden om uw M line Coolmotion 4 matras in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit kan en mag van hoofd- naar voeteind. Zo gebruikt u uw matras optimaal en belast u het matras op alle kanten evenredig. We raden af om uw matras te stofzuigen. Het gebruik van een goede molton is erg aan te raden. Hierdoor beschermt u uw matras optimaal en verlengt u de levensduur van uw M line matras.

Wilt u proefliggen op dit matras? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Hoogte

22 cm

Matras kern

Traagschuim, Koudschuim

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Materiaal tijk

1% elastaan, 30% lyocell, 69% polyester

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Anti-allergisch

Ja

Handvatten

Nee

Geschikt voor bodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Garantie

10 jaar

Omruilgarantie

100 dagen

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom