HomeBoxspringsM line Elite boxspring

M line Elite boxspring

U hoeft geen dikke boxspring meer te kopen voor comfort. De M Line Elite boxspring is een slank model – bijna de helft van een regulieren boxspring – dat topcomfort biedt. Dit is mogelijk door het gebruik van mini-pocketveren. In combinatie met een goed matras dat ook beschikt over pocketvering wordt uw gewicht goed verdeelt, wat zorgt voor een optimaal slaapcomfort. Voeg daar nog verschillende design opties aan toe en u creëert binnen een handomdraai een comfortabel en stijlvol bed. De M Line Elite staat niet voor niks voor elegantie.

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Waarom M Line boxspring Elite?

De M Line Elite boxspring is de ideale keuze voor een goede nachtrust. De 7-zones pocketvering van de boxspring sluit perfect aan bij de M line matrassen. Dit zorgt samen voor ondersteuning, ventilatie en drukverlaging. De pocketvering is namelijk opgedeeld in verschillende ondersteuningszones, waardoor uw lichaam op de juiste plaatsen wordt ondersteund. Het matras verdeelt op deze manier de druk afhankelijk van uw zwaartepunt en gewicht.

Kies voor elektrisch

Het is mogelijk om de M Line boxspring Elite elektrisch te leveren voor een meerprijs van €750,- voor een eenpersoons boxspring. Een tweepersoons boxspring kost €1500,- extra. Deze elektrische optie is verstelbaar bij de rug en de knie. Hierbij krijgt u een bijgeleverde afstandsbediening. Daarnaast is er een ingebouwde 3D antislipmat, waardoor het matras niet verschuift wanneer u de boxspring verstelt.

Uw eigen ontwerp

Met de M Line Elite boxspring heeft u veel keuze uit verschillende ontwerpen qua stoffen, hoofdborden, poten en kleuren. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor gestoffeerde matrassen voor een extra luxueuze uitstraling. Deze kunnen worden gecombineerd met een M line topper voor extra comfort. Specifiek heeft u de keuze uit:

  • 5 verschillende hoofdborden
  • 5 verschillende poten en kleuren
  • 29 verschillende kleuren en stoffen

Voordelen M Line Elite boxspring

Kiezen voor deze boxspring van M Line heeft de volgende voordelen:

  • Optie voor elektrische bodem
  • Verstelbare pootjes
  • Samen te stellen tot verschillende stijlen
  • Pocketvering die past bij M Line matrassen

De M Line boxspring Elite is dus vooral geschikt wanneer u graag lager ligt ten opzichte van reguliere boxsprings en de boxspring graag aan uw eigen stijl aanpast.

Koop uw M Line Elite boxspring bij Slaapspecialist van Ellen

Bij Slaapspecialist van Ellen hebben wij vele slaapspecialisten die over alle kennis beschikken als het gaat om slaapcomfort. Zij helpen u ook graag tijdens uw zoektocht naar de fijnste boxsprings. Bezoek hiervoor onze showroom of neem contact op met één van onze slaapspecialisten. Zo weet u zeker of de M Line boxspring Elite iets voor u is. Bij ons bent u altijd verzekerd van goede service.

Merk

Antislip

Ja, een 3D antislip-spiegel

Bodem

Elektrische bodem, Vlakke bodem

Type boxspring

7 zone pocketvering interieur

Extra

Elektrische boxspring heeft een standaard meegestoffeerde voetbeugel

Hoogte (met poten)

Elektrisch: 39,5cm, Vlak: 37cm

Poothoogte

10 cm, 12 cm, 18 cm

Poten kleuren

Design eiken, Design walnoot, Design zwart, Elegant zwart, Triangle zwart

Hoofdborden

Cocoon 93cm x 105cm, Lines 103cm x 115cm, Smart 102cm x 114cm, Smart 82cm x 94cm, Smart 92cm x 104cm

Matrassen

SOFT (1,6 – 1,8) of FIRM (1,8 – 2,0)

Hoogte

20 cm

Veren

280 veren/m2

Bezorging

Gratis

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom