HomeBeddenEenpersoonsbeddenM line Multi Motion

M line Multi Motion

M line Multi Motion Het M line Multi Motion bed is een vrijstaand en een strak ontwerp. Het basis onderstel Multi Motion is gemaakt van verende berkenhouten frame en latten. Boven dit frame zit een mini-pocket met comfortzones. Hierdoor ventileert de bodem uitstekend en krijgt u naast de ondersteuning van het matras ook extra ondersteuning

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

M line Multi Motion

Het M line Multi Motion bed is een vrijstaand en een strak ontwerp. Het basis onderstel Multi Motion is gemaakt van verende berkenhouten frame en latten. Boven dit frame zit een mini-pocket met comfortzones. Hierdoor ventileert de bodem uitstekend en krijgt u naast de ondersteuning van het matras ook extra ondersteuning uit de bodem. De M line Multi Motion bodem heeft een antislip waardoor het matras uitstekend blijft liggen. Het bed is omrand met een metalen frame wat zorgt voor een stevig bed.

De M line Multi Motion kan uitgebreid worden tot een prachtig gestoffeerd ledikant met ruime keus uit stoffen, hoofdborden en poten. Maar ook zonder de gestoffeerde omranding is het een stijlvol bed.

Wilt u dit bed combineren met de matrassen van M line? Bekijk hier welk matras van M line bij u past of kom proefliggen bij ons in de winkel.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van dit bed? Kom langs in onze winkel in Soest en maak een afspraak voor een uitgebreid advies.

Merk

Antislip

Antislip zit in de bodem geïntegreerd

Bezorging

Gratis

Bodem

Elektrische bodem, Vlakke bodem

Type boxspring

Gezoneerd pocketvering interieur

Type frame boxspring

Massief vurenhouten frame

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom