HomeToppersMLine topperM Line Splittopper Luxe Intense 8cm

M Line Splittopper Luxe Intense 8cm

M Line Splittopper Luxe Intense 8cm

Een splittopper heeft veel voordelen. Als u twee matrassen heeft en u gebruikt een topmatras heeft u niet meer last van een naad tussen de twee matrassen. Daarnaast geeft de M Line Luxe Intense topper u extra comfort bovenop uw matras.

De Luxe Intense topper van M line heeft een kern van traagschuim. Dit materiaal vormt zich helemaal naar uw lichaam en slaaphouding waardoor u perfect ondersteund wordt.

Wissen

M Line Splittopper Luxe Intense 8cm

M Line Splittopper Luxe Intense 8cm heeft veel voordelen. Als u twee matrassen heeft en u gebruikt een topmatras heeft u niet meer last van een naad tussen de twee matrassen. Daarnaast geeft de M Line Luxe Intense topper u extra comfort bovenop uw matras.

De Luxe Intense splittopper van M line heeft een kern van traagschuim. Dit materiaal vormt zich helemaal naar uw lichaam en slaaphouding waardoor u perfect ondersteund wordt. Het topmatras is ideaal voor als u het snel koud heeft. Doordat het schuim reageert op lichaamstemperatuur zakt u heerlijk weg in de topper. M Line staat bekend om de hoge kwaliteit traagschuim, wat ook gebruikt wordt in de comfortlaag van hun Coolmotion matrassen. De splittopper is leverbaar in 2 hardheden, soepel of stevig. De tijk is een stretch-tijk en is ook nog anti allergisch. De hoes is afritsbaar door de ritssluiting en is wasbaar tot 60 graden. Wel is het aan te raden om op lagere temperaturen te wassen.
Het topmatras M Line Luxe Intense split heeft bij het hoofdeinde een split van ongeveer 85cm. Dit is ideaal voor als u een verstelbare bodem heeft.
De totale dikte van dit topdekmatras is 8 cm. Hiervoor hebben we ook speciaal textiel , zoals moltons en hoeslakens. Deze hebben een lagere hoekhoogte zodat het perfect om uw topper sluit.

Tijk afritsbaar

Ja

Antiallergisch

Ja

Kern topper

Traagschuim (visco)

Garantie

2 jaar

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Dikte

8 cm

Merk

Materiaal

Traagschuim

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom