HomeShowroom uitverkoopShowroom boxspring Avek Ninety

Showroom boxspring Avek Ninety

Showroom boxspring Avek Ninety gaat onze showroom verlaten. Van €2995,- voor €2095,-

Showroom boxspring Avek Ninety 180×200

De boxspring AVEK Ninety mag onze showroom verlaten. We vervangen elke 1-2 jaar de boxsprings in onze showroom om zo alles in goede staat te houden. De boxspring is gestoffeerd in de kleur Boech Denim. Het showroommodel heeft twee verschillende matrassen, namelijk medium en stevig. Op de matrassen ligt één grote Optifoam HR topper. Dit is een uitstekend ventilerende en een wat stevige topper. Wat uniek is aan de boxspring is de zonering in de boxspring, matras en zelfs in de topper.
De boxspring heeft zowel hoofdbordverlichting als uitstapverlichting.
Benieuwd naar deze boxspring? Kom langs in de winkel of neem contact op met één van onze adviseurs.

Details

Het is u misschien niet ontgaan. De boxspring Ninety van Avek is gemaakt voor het jubileum dat Avek te vieren heeft. Negentig jaar ervaring in het maken van bedden. Daarnaast is de boxspring als BESTE UIT DE TEST 2021 en tot twee keer toe in 2022. Het zorgvuldig afstemmen en samenstellen van hoogwaardige materialen maakt deze boxspring een heerlijk bed voor jong en oud. Tevens vormt dit bed zich optimaal naar u lichaam doordat de Ninety opgebouwd is uit 3 lagen. Elke laag is voorzien van 5 comfortzones. De totale dikte van het topdekmatras is 7 cm.

Afmetingen90 × 200 × 24 cm
Merk

Afmeting

180/200

Garantie

5 jaar

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom