HomeShowroom uitverkoopShowroom Goldline Master stevig

Showroom Goldline Master stevig

Het Pullman Goldline Master stevig matras gaat onze showroom verlaten. Van €1349,- voor €925,-

Showroom Goldline Master stevig 90×200

Het Pullman Goldline Master stevig matras gaat onze showroom verlaten. Wij vervangen regelmatig onze showroom modellen om de matrassen zo nieuw als mogelijk te kunnen laten voelen. Het matras is nog in uitstekende staat en alleen gebruikt in onze showroom als testmatras. Hier heeft altijd een matje overheen gelegen voor de voeten van de bezoekers.
Naast de Pullman Goldline Master stevig mag ook de Goldline Master standaard onze showroom verlaten.
Voor meer informatie over het matras kunt u langskomen in de winkel of contact opnemen met één van onze adviseurs.

Details

Het Pullman Goldline Master matras is een luxe en goed ondersteunend matras. Door de afdeklaag van latex aan zowel de boven- als onderkant biedt het matras een soepel slaapcomfort. Het Goldline Master matras van Pullman maakt gebruik van de Inside Pocket veren. Dit duurzame pocketveersysteem maakt gebruik van de beste techniek. Door de soepelere en bredere buitenveer voelt het matras bij de eerste aanraking soepel aan. De kleinere en stevigere binnenveer zorgt ervoor dat uw lichaam de juiste tegendruk krijgt en zich helemaal aanpast aan uw slaaphouding, postuur en gewicht. Het matras is opgedeeld in 5 zones. Hierdoor ondersteund de Pullman Goldline Master uitstekend en past zich goed aan bij de drukpunten van het lichaam. Met name de soepele heup- en schouderzone zorgen voor de perfecte nachtrust..

Afmetingen90 × 200 × 24 cm
Merk

Afmeting

90/200

Anti-Allergie

ja

Materiaal tijk

Damast (genopt) met Sensity behandeling

Garantie

5 jaar

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom