HomeSaleMatrassen aanbiedingShowroom Tempur Original Elite

Showroom Tempur Original Elite

Showroom Tempur Original Elite 25 cm word bij ons één keer in de zoveel tijd vervangen. Het is nu tijd en u kunt dit matras met 50% korting bij ons aanschaffen. De Original Elite 25 cm heeft een stevig ligcomfort en is in de afmeting 120/200.
Showroom Tempur Original Elite 25 cm word bij ons één keer in de zoveel tijd vervangen. Het is nu tijd en u kunt dit matras met 50% korting bij ons aanschaffen. Showroom Tempur Original Elite 25 cm heeft een stevig ligcomfort en is in de afmeting 120/200.
Voor meer informatie over het matras kunt u langskomen in de winkel of contact opnemen met één van onze adviseurs.

TEMPUR® materiaal

Het TEMPUR Original Elite matras heeft een stevige toplaag van Firm TEMPUR® materiaal. Dit unieke visco-elastische schuim zorgt dat door lichaamswarmte uw lichaam langzaam wegzakt in het matras. Het matras past zich uitstekend aan op de drukpunten van uw lichaam. Het schuim reageert op zowel de vorm als het gewicht  van uw lichaam en zorgt dat u stabiel in het matras ligt. Hierdoor zal je minder draaien en wordt je uitgeruster wakker!

Dynamic Support Technologie

De basislaag van het TEMPUR Original Elite matras is de Dynamic Support laag. Deze laag zorgt dat voor een goede tegendruk waardoor je wat makkelijker kan draaien in het matras.

Durabase™ technologie

De onderkant van het matras is een stevige en goed ventilerende Durabase schuimlaag. Deze laag zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor alle type bodems. Voordeel van de TEMPUR matrassen is, dat de schuimlagen volledig doorlopen tot de zijkant van het matras. Hierdoor kan je zonder problemen op de zijkant van je matras liggen of doorrollen naar het matras van je partner zonder elkaar wakker te maken.

Cooltouch™ technologie

De tijk van het TEMPUR Original Elite matras heeft een Cooltouch™ technologie. Door deze technologie wordt de lichaamswarmte in de tijk goed afgevoerd waardoor de tijk niet opwarmt. Daarnaast bevordert de tijk het afvoeren van transpiratie. De tijk is rondom afritsbaar, waardoor je de tijk makkelijk kan afritsen om te laten luchten of te wassen. Dit kan tot 60 graden.

Garantie
Op alle TEMPUR® matrassen zit 10 jaar volledige garantie! Hierdoor ben je zeker dat je een kwaliteitsmatras koopt en lang plezier zal hebben van het matras. Daarnaast biedt TEMPUR® 90 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Bij aanschaf van elk TEMPUR® matras ontvang je een TEMPUR® garantiecertificaat.

Afmetingen90 × 200 × 19 cm
Merk

Afmeting

120/200

Anti-Allergie

ja

Garantie

5 jaar

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom