HomeShowroom uitverkoopShowroommodel Pullman Goldline Master standaard

Showroommodel Pullman Goldline Master standaard

Showroommodel Pullman Goldline Master standaard mag onze showroom verlaten.
Het Showroommodel Pullman Goldline Master standaard is in uitstekende staat en mag voor een aantrekkelijke prijs weg.

Showroommodel Pullman Goldline Master standaard mag onze showroom verlaten.
Het Showroommodel Pullman Goldline Master standaard is in uitstekende staat en mag voor een aantrekkelijke prijs weg.

Specificaties:
Tijk: doorstikking van wol, zijde en katoen. Met damasten bovenkant.
Pocketvering: Inside pocketvering
Afdeklaag: Beide zijden latex afdeklaag met jute drukverdeler.
Hardheid: Medium (tot ca. 85kg)

Van: €1449,- voor €899,-

Het Pullman Goldline Master matras is een luxe en goed ondersteunend matras. Door de afdeklaag van latex aan zowel de boven- als onderkant biedt het matras een comfortabel slaapcomfort. Door de comfortlaag van latex, een natuurrubber, ventileert het matras uitstekend en voelt het koel aan. Het Goldline Master matras van Pullman maakt gebruik van de Inside Pocket veren. Dit duurzame pocketveersysteem maakt gebruik van de beste techniek. Door de soepelere en bredere buitenveer voelt het matras bij de eerste aanraking soepel aan. De kleinere en stevigere binnenveer zorgt ervoor dat uw lichaam de juiste tegendruk krijgt en zich helemaal aanpast aan uw slaaphouding, postuur en gewicht. Het matras is opgedeeld in 7 zones. Hierdoor ondersteund de Pullman Goldline Master uitstekend en past zich goed aan bij de drukpunten van het lichaam. Met name de soepele heup- en schouderzone zorgen voor de perfecte nachtrust.

Het Goldline Master matras is op alle kanten te beslapen. Hierdoor verlengt u de levensduur van het Pullman matras en worden alle zijdes evenredig belast. Alle Goldline matrassen hebben een luxe tijk van hoogwaardig damast, doorstikt met een combinatie van wol, zijde en katoen. Hierdoor ventileert het matras optimaal en kan het goed tegen transpiratie voor een optimaal slaapcomfort. Damast zorgt voor een iets steviger slaapcomfort en houdt uw matras koel. Ook maakt het matras gebruik van de Sensity technologie. De stretchstof is behandeld met Probiotica. Dit zorgt op een natuurlijke wijze dat uw Pullman matras fris en hygiënisch blijft.

Garantie

Op uw Pullman matras zit 5 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplek vorming. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt Pullman maar liefst 60 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Bij aanschaf van elk matras ontvangt u een Pullman garantieboekje.

 

Onderhoud

Het is aan te raden om uw Pullman Goldline Master matras in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit mag van hoofd- naar voeteind en van boven- naar onderkant. Zo gebruikt u uw matras optimaal en belast u alle pocketveren evenredig. We raden af om uw matras te stofzuigen. De probiotica kan haar werking verliezen door het stofzuigen. Het gebruik van een goede molton is erg aan te raden. Hierdoor beschermt u uw matras optimaal en verlengt u de levensduur.

Wilt u proefliggen op dit matras? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

 

Merk

Afmeting

90/220

Dikte

24cm

Bezorging

Gratis

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom