HomeMatrassenTEMPUR Cloud Supreme Cooltouch 21cm

TEMPUR Cloud Supreme Cooltouch 21cm

De TEMPUR matrassen zijn opgedeeld in drie verschillen hardheden, elk weer in drie verschillende hoogten. De TEMPUR Cloud Supreme Cooltouch 21cm heeft een comfortlaag van soft traagschuim. Dit is ideaal voor u als u een matras zoekt met goede ondersteuning maar toch zacht aanvoelt.

Wissen

TEMPUR Cloud Supreme Cooltouch 21cm

De TEMPUR matrassen zijn opgedeeld in drie verschillen hardheden, elk weer in drie verschillende hoogten. De TEMPUR Cloud Supreme Cooltouch 21cm heeft een comfortlaag van soft traagschuim. Dit is ideaal voor u als u een matras zoekt met goede ondersteuning maar toch zacht aanvoelt. De matrassen van TEMPUR hebben allemaal een comfortlaag van uniek TEMPUR® materiaal. Dit doorontwikkelde materiaal is een traagschuim, maar unieker dan ieder ander soort traagschuim. Op deze aarde zijn nog geen tien mensen die het receptuur weten om deze matrassen te maken. De Tempur Cloud Supreme matras is 21cm hoog en kan hierdoor gecombineerd worden met de andere matrassen uit de TEMPUR Supreme serie.

TEMPUR® materiaal

Het TEMPUR Cloud Supreme matras heeft een zachte toplaag van Extra Soft TEMPUR® materiaal. Dit unieke visco-elastische schuim zorgt dat door lichaamswarmte uw lichaam langzaam wegzakt in het matras. Het matras past zich uitstekend aan op de drukpunten van uw lichaam. Het schuim reageert op zowel de vorm als het gewicht  van uw lichaam en zorgt dat u stabiel in het matras ligt. Hierdoor zal je minder draaien en wordt je uitgeruster wakker!

Dynamic Support Technologie

De basislaag van het TEMPUR Cloud Supreme matras is de Dynamic Support laag. Deze laag zorgt dat voor een goede tegendruk waardoor je wat makkelijker kan draaien in het matras.

Durabase™ technologie

De onderkant van het matras is een stevige en goed ventilerende Durabase schuimlaag. Deze laag zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor alle type bodems. Voordeel van de TEMPUR matrassen is, dat de schuimlagen volledig doorlopen tot de zijkant van het matras. Hierdoor kan je zonder problemen op de zijkant van je matras liggen of doorrollen naar het matras van je partner zonder elkaar wakker te maken.

Cooltouch™ technologie

De tijk van het TEMPUR Cloud Supreme matras heeft een Cooltouch™ technologie. Door deze technologie wordt de lichaamswarmte in de tijk goed afgevoerd waardoor de tijk niet opwarmt. Daarnaast bevordert de tijk het afvoeren van transpiratie. De tijk is rondom afritsbaar, waardoor je de tijk makkelijk kan afritsen om te laten luchten of te wassen. Dit kan tot 60 graden.

Garantie
Op alle TEMPUR® matrassen zit 10 jaar volledige garantie! Hierdoor ben je zeker dat je een kwaliteitsmatras koopt en lang plezier zal hebben van het matras. Daarnaast biedt TEMPUR® 90 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Bij aanschaf van elk TEMPUR® matras ontvang je een TEMPUR® garantiecertificaat.

Hoogte

21 cm

Matras kern

Durabase™ schuim

Matras afdeklaag

TEMPUR® materiaal

Materiaal tijk

Cooltouch™ technologie

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Anti-allergisch

Ja

Handvatten

Nee

Geschikt voor bodems

Boxspring, Lattenbodem, Schotelbodem, Spiraalbodem, Verstelbare bodem, Vlakke bodem

Bezorging

Gratis

Garantie

10 jaar

Omruilgarantie

100 dagen

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom