HomeProductenBeddengoedHoofdkussensTempur® Comfort Original Pillow

Tempur® Comfort Original Pillow

Tempur® Comfort Original Pillow vormt zich perfect naar de contouren van uw nek en hoofd waardoor een uitstekende ondersteuning en verlichting aan de nek – en schouderspieren ontstaat.

Tempur® Comfort Original Pillow

Het TEMPUR® Comfort Original Pillow is een hard hoofdkussen in een klassieke vorm. Dit kussen is gemaakt van hetzelfde unieke TEMPUR® materiaal. Hierdoor ervaart u ware drukverlaging en volledige comfort. De unieke vorm van het kussen is zorgvuldig ontworpen en om die reden ondersteuning te bieden aan rug- en zijslapers.

 

Dit kussen heeft een wasbare sloop. Het kan namelijk tot op 60°C graden gewassen worden, wat alle stofmijt doodt, zodat u altijd kunt genieten van een fris en schoon kussen. Alle TEMPUR® kussenslopen voldoen aan de OEKO-TEX® CLASS 1-normen, zodat u zeker weet dat ze geen gevaarlijke stoffen bevatten.

 

Het is een hard hoofdkussen in een klassieke vorm. Dit kussen is gemaakt van hetzelfde unieke TEMPUR® materiaal. Daarnaast ervaart u ware drukverlaging en volledige comfort. Dit is wederom hetzelfde unieke TEMPUR® materiaal dat u in de matrassen aantreft, daarnaast bieden de kussens de hele nacht volledige ondersteuning.

Probeer het kussen zelf niet te wassen, te sponsen of chemisch te reinigen. Er is hierdoor een grote kans dat u onomkeerbare schade toebrengt, waardoor de voordelen van comfort en ondersteuning die het gepatenteerde TEMPUR®-materiaal biedt, teniet worden gedaan. Tempur® Comfort Original vormt zich perfect naar de contouren van uw nek en hoofd waardoor een uitstekende ondersteuning en verlichting aan de nek – en schouderspieren ontstaat.

 

 

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.
Merk

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom