HomeBeddengoedHoofdkussensTempur® Ombracio Pillow

Tempur® Ombracio Pillow

Het Tempur® Ombracio Pillow hoofdkussen vormt zich perfect naar de contouren van uw nek en hoofd waardoor een uitstekende ondersteuning en verlichting aan de nek – en schouderspieren ontstaat.

Tempur® Ombracio Pillow

Het TEMPUR® Ombracio Pillow is een zacht kussen dat speciaal is ontworpen voor buikslapers. Dankzij de unieke vorm kunt u uw handen gemakkelijk onder het kussen plaatsen zodat u de hele nacht comfortabel slaapt. Door de unieke vorm van TEMPUR® Ombracio Hoofdkussen kunt u het kussen vasthouden en knuffelen terwijl u de meest comfortabele houding vindt. Het unieke, gepatenteerde ontwerp van het Ombracio Hoofdkussen met inkepingen aan de zijkanten is speciaal ontworpen voor buikslapers. De speciale vormgeving van het kussen helpt u uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw buik slaapt. De speciale vormgeving van het kussen helpt u uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw buik slaapt

 

Dit kussen heeft een wasbare sloop. Het kan tot op 60°C graden gewassen worden, wat alle stofmijt doodt, zodat u altijd kunt genieten van een fris en schoon kussen. Alle TEMPUR® kussenslopen voldoen aan de OEKO-TEX® CLASS 1-normen, zodat u zeker weet dat ze geen gevaarlijke stoffen bevatten.

 

Probeer het kussen zelf niet te wassen, te sponsen of chemisch te reinigen. Hierdoor vervalt uw productgarantie. Er is een grote kans dat u onomkeerbare schade toebrengt, waardoor de voordelen van comfort en ondersteuning die het gepatenteerde TEMPUR®-materiaal biedt, teniet worden gedaan.

 

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Merk

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom