HomeProductenBedbodemsElektrische bedbodemTEMPUR Premium Flex 2000 elektrisch

TEMPUR Premium Flex 2000 elektrisch

TEMPUR Premium Flex 2000 elektrisch De TEMPUR Premium Flex 2000 bedbodem is een elektrische bodem. Standaard word de schotelbodem geleverd met een draadloze afstandsbediening. De bodem bestaat uit verschillende rijen met schotels. Deze schotels zorgen voor perfect draagvlak van uw TEMPUR matras. Elke schotel is afzonderlijk aan te passen naar soepel of stevig. Zo creëert

Wissen

TEMPUR Premium Flex 2000 elektrisch

De TEMPUR Premium Flex 2000 bedbodem is een elektrische bodem. Standaard word de schotelbodem geleverd met een draadloze afstandsbediening. De bodem bestaat uit verschillende rijen met schotels.
Deze schotels zorgen voor perfect draagvlak van uw TEMPUR matras. Elke schotel is afzonderlijk aan te passen naar soepel of stevig. Zo creëert u uw eigen comfort. De bodems zijn universeel en kunnen in de meeste bedkaders geplaatst worden. Daarnaast is het mogelijk de bodems vrijstaand neer te zetten. Er is keuze uit diverse potensets.

Merk

Bezorging

Gratis

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom