HomeProductenBeddengoedHoofdkussensTempur® Symphony Pillow

Tempur® Symphony Pillow

Het TEMPUR® Symphony hoofdkussen vormt zich perfect naar de contouren van uw nek en hoofd waardoor een uitstekende ondersteuning en verlichting aan de nek – en schouderspieren ontstaat.

Wissen

Tempur® Symphony Pillow

TEMPUR® Symphony Pillow is perfect voor rug- en zijslapers. De ene zijde maakt het mogelijk uw schouder tegen het kussen te zetten, waardoor het slapen op de zij comfortabel is. De andere zijde heeft licht gebogen zijkanten, wat zorgt voor ondersteuning van uw hoofd en nek wanneer u op uw rug slaapt. Bovendien zorgt het kussen voor een drukontlastende ondersteuning waardoor u rustiger kunt slapen.

 

Het rechthoekige kussen Symphony is gemaakt van het exclusieve TEMPUR®-materiaal. TEMPUR®-materiaal verlicht de drukpunten door de nodige ondersteuning te bieden aan het hoofd en de nek. Dit kussen heeft zachte vormende randen en een dikker profiel dat de natuurlijke welvingen van uw lichaam volgt. Dankzij het dubbelzijdig ontwerp kunnen zijslapers de meest comfortabele positie voor hun hoofd, nek en schouders vinden. Het materiaal maakt het kussen ongelooflijk soepel en zacht. Ten slotte zorgt het dubbelzijdige ontwerp voor een uniek gevoel van steun en drukverlichting. Vind op dit rechthoekige kussen een ergonomisch gezicht voor een stevigere ontvangst en een traditioneel gezicht voor een flexibele ontvangst. De hoes is wasbaar op 60 ° C.

De unieke vorm van het TEMPUR® Symphony hoofdkussen is zorgvuldig ontworpen om ondersteuning te bieden aan rug- en zijslapers. Dit kussen heeft zachte vormende randen en een dikker profiel dat de natuurlijke welvingen van uw lichaam volgt.

 

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Merk

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Hoogte

Maat L – 63x43x14cm, Maat M – 63x43x12,5cm, Maat S – 63x43x11cm

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom