HomeProductenBoxspringsTEMPUR Zero G 400 Slaapsysteem

TEMPUR Zero G 400 Slaapsysteem

Het TEMPUR Zero G 400 bed is het ultieme slaapsysteem. Met één druk op de knop wordt het bed versteld naar de gewenste positie. Wordt opgeladen wakker met de TEMPUR Zero G 400 boxspring.

Wissen

TEMPUR Zero G 400 Slaapsysteem

Het TEMPUR Zero G 400 bed is het ultieme slaapsysteem. Met één druk op de knop wordt het bed versteld naar de gewenste positie. Wordt opgeladen wakker met de TEMPUR Zero G 400 boxspring. Met verschillende voorgeprogrammeerde standen wordt het bed in één keer versteld naar bijvoorbeeld de Zero G-stand of de TV-stand. Zelfs een massagestand zit standaard op deze luxe boxspring van TEMPUR. Inclusief timer en verschillende intensiteiten. Het bed is leverbaar in 3 verschillende stoffen.

Elektrisch verstelbaar
Uniek aan de TEMPUR Zero G 400 is het mega sterke frame. De boxspring kan tot een tegendruk van 300 kilo (!) moeiteloos het bed naar de juiste stand verstellen. Als u op het voeteinde van de boxspring zit kan dit geen enkel kwaad. De boxspring is gemaakt op degelijkheid.

Zero G stand
Door het gebruik van de Zero G stand wordt de boxspring in één keer naar de juiste positie gebracht. Door deze stand ervaart uw lichaam ultieme ontspanning en ontlasting van de onderrug. Doordat het knie gedeelte omhoog komt krijgen uw knieën een betere bloedcirculatie en ontspanning.

TV stand
De boxspring kan ook versteld worden naar de TV stand. Dit maakt het TV kijken of een fijn boek lezen voor het slapen gaan nog aangenamer doordat u mooi recht op zit.

Massage
De boxspring heeft een massage stand in zowel het onderste- als bovenste gedeelte van het bed. Dit kan los van elkaar of tegelijkertijd gebruikt worden. Met 2 verschillende intensiteiten kunt u de massage op harder of zachter zetten. Heerlijke ontspanning gegarandeerd! Val heerlijk in slaap door de timer op 10, 20 of 30 minuten te zetten. Zo hoeft u nergens meer aan te denken.

De boxspring kan gecombineerd worden met alle matrassen. Kijk welk matras het beste bij u past en bestel deze direct mee!
Wilt u dit bed zelf ervaren? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

De TEMPUR Zero G 400 kan ook als 1 persoons boxspring geleverd worden óf zonder hoofdbord.

 

Kleur

Beige, Licht grijs, Zwart

Type boxspring

Elektrisch verstelbaar inclusief massage

Type frame boxspring

Hardhout

Hoofdbord breedte

Bedbreedte + 10cm

Hoofdbord dikte

Ca. 9 cm

Hoofdbord hoogte

Ca. 100 cm

Merk

Bezorging

Gratis

Garantie

10 jaar op de boxspring (volgens garantievoorwaarde), 2 jaar op de motor (volgens garantievoorwaarde)

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom