HomeToppersLatex topperTopper Pullman Silverline natuurlatex

Topper Pullman Silverline natuurlatex

Pullman Silverline natuurlatex topper

De Pullman Silverline comfort topper natuurlatex is de ideale topper om extra comfort aan uw matras toe te voegen. De kern van het topmatras is een natuurlatex, een natuurrubber wat soepel en veerkrachtig aanvoelt en uitstekend ventileert.

Wissen

Pullman Silverline Natuurlatex topper

Details

De Pullman Silverline comfort topper natuurlatex is de ideale topper om extra comfort aan uw matras toe te voegen. Daarnaast neemt het de naad tussen 2 matrassen weg, voor nog meer ligcomfort. Vanaf de breedte 160cm is de topper ook in een splitvariant te leveren. Ideaal voor elektrisch verstelbare boxsprings. De kern van het topmatras is een natuurlatex, een natuurrubber wat soepel en veerkrachtig aanvoelt en uitstekend ventileert. De Silverline natuurlatex topmatras is op alle kanten te beslapen. Hierdoor verlengt u de levensduur van de Pullman topper en worden alle zijdes evenredig belast. Alle Silverline toppers hebben een luxe tijk, doorstikt met een combinatie van wol, zijde en katoen. Hierdoor ventileert de topper optimaal en kan het goed tegen transpiratie. Ook maakt de topper gebruik van de Sensity technologie. De stretchstof is behandeld met Probiotica. Dit zorgt op een natuurlijke wijze dat uw Pullman topper fris en hygiënisch blijft.

 

Garantie

Op uw Pullman Silverline topper zit 2 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplek vorming. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitstopper koopt. Bij aanschaf van de topper ontvangt u een Pullman garantieboekje.

 

Onderhoud

Het is aan te raden om uw Pullman Silverline Natuurlatex topper in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit mag van hoofd- naar voeteind en van boven- naar onderkant. Zo gebruikt u uw topmatras optimaal. We raden af om uw topper te stofzuigen. De probiotica kan haar werking verliezen door het stofzuigen. Het gebruik van een goede molton is erg aan te raden. Hierdoor beschermt u uw topper optimaal en verlengt u de levensduur. We hebben speciale moltons die voor toppers of splittoppers geschikt zijn met een lage hoekhoogte zodat deze goed aansluit.

Antiallergisch

Ja

Bezorging

Gratis

Dikte

8 cm

Kern topper

Natuurlatex

Materiaal tijk

Combinatie van katoen, wol en zijde, Stretch tijk (genopt) met Sensity behandeling

Tijk afritsbaar

Nee

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom