HomeToppersKoudschuim topperTopper Velda Versus HR

Topper Velda Versus HR

Een topper heeft veel voordelen. Als u twee matrassen heeft en u gebruikt een topmatras heeft u niet meer last van een naad tussen de twee matrassen. Daarnaast geeft de Velda Versus topper koudschuim u extra comfort bovenop uw matras.

De Velda Versus topper HR (hoog rendement) heeft een kern van koudschuim. Dit is een stevige en vormvaste kern waar u niet al te veel in weg zakt. Daarnaast ventileert het schuim uitstekend en heeft het een goede vochtregulatie. De topper geeft een redelijk stevig comfort.

Wissen

Topper Velda Versus HR heeft veel voordelen. Als u twee matrassen heeft en u gebruikt een topmatras heeft u niet meer last van een naad tussen de twee matrassen. Daarnaast geeft de Velda Versus topper koudschuim u extra comfort bovenop uw matras.

De Velda Versus topper HR (hoog rendement) heeft een kern van koudschuim. Dit is een stevige en vormvaste kern waar u niet al te veel in weg zakt. Daarnaast ventileert het schuim uitstekend en heeft het een goede vochtregulatie. De topper geeft een redelijk stevig comfort. Beide zijden van de tijk zijn doorgestikt met een Climawatt dubbeldoek in stretch en is anti allergisch. De hoes is afneembaar door de ritssluiting en is wasbaar tot 60 graden. Wel is het aan te raden om op lagere temperaturen te wassen.
Het topmatras Velda Versus HR is ook leverbaar in een splituitvoering. Dit is ideaal voor als u een verstelbare bodem heeft.
De totale dikte van dit topdekmatras is 7 cm. Hiervoor hebben we ook speciaal textiel, zoals moltons en hoeslakens. Deze hebben een lagere hoekhoogte zodat het perfect om uw topper sluit.

Voor vragen bent u van harte uitgenodigd in onze winkel. Via de chat kunnen wij ook al u vragen beantwoorden.

Tijk afritsbaar

Ja

Materiaal tijk

Climawatt dubbeldoek

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Dikte

7 cm

Kern topper

Koudschuim

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom