HomeToppersLatex topperTopper Velda Versus Latex (split)

Topper Velda Versus Latex (split)

Een topper heeft veel voordelen. Als u twee matrassen heeft en u gebruikt een topmatras heeft u niet meer last van een naad tussen de twee matrassen. Daarnaast geeft de Velda Versus topper latex u extra comfort bovenop uw matras. Doordat er bij het hoofdeinde een split van ca. 85cm zit kan u per ligdeel uw bed probleemloos verstellen.

De Velda Versus topper latex heeft een kern van geperforeerde latex. Dit is een soepele en vormvaste kern waardoor u een heerlijk zachte comfortlaag creëert. Ideaal voor als u een rug of een zijslaper bent, de topper past zich namelijk goed aan op uw postuur en slaaphouding. Daarnaast ventileert het natuurrubber uitstekend en heeft het een goede vochtregulatie. De topper geeft een soepel ligcomfort.

Wissen

Topper Velda Versus Latex (split) heeft veel voordelen. Als u twee matrassen heeft en u gebruikt een topmatras heeft u niet meer last van een naad tussen de twee matrassen. Daarnaast geeft de Velda Versus splittopper latex u extra comfort bovenop uw matras. Doordat er bij het hoofdeinde een split van ca. 85cm zit kan u per ligdeel uw bed probleemloos verstellen.

De Velda Versus splittopper latex heeft een kern van geperforeerde latex. Dit is een soepele en vormvaste kern waardoor u een heerlijk zachte comfortlaag creëert. Ideaal voor als u een rug of een zijslaper bent, de topper past zich namelijk goed aan op uw postuur en slaaphouding. Daarnaast ventileert het natuurrubber uitstekend en heeft het een goede vochtregulatie. De splittopper geeft een soepel ligcomfort. Beide zijden van de tijk zijn doorgestikt met een Climawatt dubbeldoek in stretch en is anti allergisch. De hoes is afneembaar door de ritssluiting en is wasbaar tot 60 graden. Wel is het aan te raden om op lagere temperaturen te wassen.
Het topmatras Velda Versus latex is ook leverbaar in een vlakke uitvoering.
De totale dikte van dit topdekmatras is 7 cm. Hiervoor hebben we ook speciaal textiel , zoals moltons en hoeslakens. Deze hebben een lagere hoekhoogte zodat het perfect om uw topper sluit.

Tijk afritsbaar

Ja

Materiaal tijk

Climawatt dubbeldoek

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Dikte

7 cm

Kern topper

Latex

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom