HomeToppersTraagschuim topperTopper Velda Versus Visco

Topper Velda Versus Visco

Een topper heeft veel voordelen. Als u twee matrassen heeft en u gebruikt een topmatras heeft u niet meer last van een naad tussen de twee matrassen. Daarnaast geeft de Velda Versus topper visco u extra comfort bovenop uw matras.

De Velda Versus topper visco heeft een kern van traagschuim. Dit materiaal vormt zich helemaal naar uw lichaam en slaaphouding waardoor u perfect ondersteund wordt. Het topmatras is ideaal voor als u het snel koud heeft. Doordat het schuim reageert op lichaamstemperatuur zakt u heerlijk weg in de topper. De topper geeft een soepel ligcomfort.

Wissen

Een topper Velda Versus Visco heeft veel voordelen. Als u twee matrassen heeft en u gebruikt een topmatras heeft u niet meer last van een naad tussen de twee matrassen. Daarnaast geeft de Velda Versus topper visco u extra comfort bovenop uw matras.

De Velda Versus topper visco heeft een kern van traagschuim. Dit materiaal vormt zich helemaal naar uw lichaam en slaaphouding waardoor u perfect ondersteund wordt. Het topmatras is ideaal voor als u het snel koud heeft. Doordat het schuim reageert op lichaamstemperatuur zakt u heerlijk weg in de topper. De topper geeft een soepel ligcomfort. Beide zijden van de tijk zijn doorgestikt met een Climawatt dubbeldoek in stretch en is anti allergisch. De hoes is afneembaar door de ritssluiting en is wasbaar tot 60 graden. Wel is het aan te raden om op lagere temperaturen te wassen.
Het topmatras Velda Versus traagschuim is ook leverbaar in een splituitvoering. Dit is ideaal voor als u een verstelbare bodem heeft.
De totale dikte van dit topdekmatras is 7 cm. Hiervoor hebben we ook speciaal textiel, zoals moltons en hoeslakens. Deze hebben een lagere hoekhoogte zodat het perfect om uw topper sluit.

Tijk afritsbaar

Ja

Materiaal tijk

Climawatt dubbeldoek

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Dikte

7 cm

Kern topper

Traagschuim (visco)

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom