Van Ellen heeft volop Velda boxsprings

Wij zijn trots op onze grote collectie Velda boxsprings. Letterlijk alle soorten en maten kun je bij ons vinden. Slapen op een Velda boxspring van Slaapspecialist Van Ellen in Soest is een voortdurend gevoel van comfort en genot. Velda is een groot familiebedrijf, en dat werkt voor ons erg prettig. Korte communicatielijnen, we kennen elkaar. Daardoor kunnen wij onze klanten geweldige service bieden.

Velda boxspring kopen? Direct leverbaar uit voorraad

Velda heeft een flink aantal modellen. We lichten er hier twee uit, omdat die zo populair zijn dat mensen er graag “een blokje om” voor rijden. We mogen klanten uit alle delen van Nederland begroeten voor de Velda Finesse en de Velda Fly. Ook al omdat de Velda boxsprings direct leverbaar zijn.

Velda Fly: elegant en uniek

De Velda Fly heeft een elegante en unieke uitstraling. De boxspring staat op hoge poten, waardoor er gemakkelijker onder het bed kan worden schoongemaakt. De ventilatie van de Fly is optimaal. De Fly heeft mini pocketveren, maar liefst 500 per m². Zo krijg je fantastische ondersteuning, waarvan je elke nacht weer geniet.
Aan de bovenkant is de boxspring afgewerkt met 3D-textiel. Dit soort textiel zorgt voor optimale ventilatie. Pas sinds 1980 in gebruik in de ruimtevaart, in het leger, bij sportkleding en nu ook bij de bekleding van boxsprings. Ademend en ventilerend, dus uiterst hygiënisch en prettig in gebruik.
Bovenop die met 3D afgewerkte bedbodem is een antisliplaag van latex aangebracht, waardoor het matras niet schuift, zelfs niet tijdens de meest woeste dromen. Er zijn allerlei maten in de Velda Fly te krijgen, ook met een lengte van 210 cm voor de lange mensen. Kies je maat, je kleur en je matras, en voeg eventueel een hoofdbord en eraan gemonteerd nachttafeltje toe om het geheel te completeren. Zelfs de poten kies je zelf uit. Geen wonder dat dit model zo populair is.

Zweven op een Velda Finesse

Wie slaapt op de Velda Finesse kan zomaar het gevoel krijgen dat hij zweeft. Logisch, want het hele ontwerp heeft die uitstraling door het ontwerp: ranke poten en een zwevend gemonteerd hoofdbord. Natuurlijk is ook deze Velda boxspring direct leverbaar door Slaapspecialist Van Ellen.

Dit bed barst van de hightech, alles is van metaal, de motoren voor het verstellen van de boxspring stevig verankerd in het frame. Een voorbeeld van stabiliteit en duurzaamheid. En de boxspring kan tegen een stootje. De boxspring telt 500 mini pocketveren per m² voor optimaal comfort en ondersteuning. Het matras wordt op zijn plaats gehouden door een antisliplaag van latex. Ook deze boxspring is afgewerkt met 3D-textiel. Lekker slapen kan niet beter dan op deze Velda Finesse boxspring.

Uno, mono en duo: kies maar

Je Velda boxspring kopen/bestellen: je kiest alle onderdelen van de boxspring uit naar eigen smaak. Veel maten, veel kleuren en naar eigen keus een hoofdbord en gemonteerde nachttafeltjes erbij. De direct leverbare boxspring wordt gratis geleverd en in elkaar gezet.

Velda heeft een heel rijtje modellen, en bij Slaapspecialist Van Ellen kun je daarnaast ook terecht voor de boxspring Versus en Focus. Deze zijn allebei in uno, mono of duo verkrijgbaar. Kom kijken in onze showroom in Soest voor alle kleuren en modellen.

Direct bellen Bezoek onze showroom

Neem gerust contact met ons op