HomeBeddengoedDekbedovertrekkenVandyck dekbedovertrek Juicy

Vandyck dekbedovertrek Juicy

Vandyck dekbedovertrek Juicy heeft een prachtige paarse kleur met een verloop van donker naar licht en is bezaaid kleurrijke bloemen en groene bladeren. De schaduwen van de bloemen geven het dekbedovertrek een extra dimensie en hierdoor komt de print helemaal tot leven.

 

Wissen

Vandyck dekbedovertrek Juicy

Vandyck dekbedovertrek Juicy heeft een prachtige paarse kleur met een verloop van donker naar licht en is bezaaid kleurrijke bloemen en groene bladeren. De schaduwen van de bloemen geven het dekbedovertrek een extra dimensie en hierdoor komt de print helemaal tot leven. De kussenslopen zijn ook versierd met dezelfde print en de achterkant van het dekbedovertrek is effen.

 

Het is een heerlijk materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de speciale satijnbinding voelt de stof extra zacht en soepel aan. Daarnaast heeft het ook een luxe ogende glans. 100% katoen is een goed ademende en vocht absorberende stof, het zijn twee prettige eigenschappen die bijdragen aan het slaapcomfort. Het dekbedovertrek is voorzien van een fles vormige instopstrook.

 

  • Dekbedovertrek Juicy
  • Materiaal: 100% Katoensatijn
  • Tuv gecertificeerd
  • Maximaal wasbaar op 60°C
  • Sluiting: flessenhals
  • TC: 200

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

 

Merk

Garantie

1 jaar

Materiaal stof

100% katoensatijn

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom