HomeToppersKoudschuim topperVelda Poqqet HD50 (split)

Velda Poqqet HD50 (split)

Een topper heeft veel voordelen. Als u twee matrassen heeft en u gebruikt een topmatras heeft u niet meer last van een naad tussen de twee matrassen. Daarnaast geeft de Velda Poqqet splittopper HD50 u extra comfort bovenop uw matras. Doordat er bij het hoofdeinde een split van ca. 85cm zit kan u per ligdeel uw bed probleemloos verstellen.

De Velda Poqqet splittopper HD50 heeft een kern van koudschuim en heeft een HR waarde van 50. Dit is een stevige en vormvaste kern waar u niet al te veel in weg zakt. Daarnaast ventileert het schuim uitstekend door de opencellige HD50 kern en heeft het een goede vochtregulatie. De topper geeft een redelijk stevig comfort.

Wissen

Een topper heeft veel voordelen. Als u twee matrassen heeft en u gebruikt een topmatras heeft u niet meer last van een naad tussen de twee matrassen. Daarnaast geeft de Velda Poqqet HD50 splittopper u extra comfort bovenop uw matras. Doordat er bij het hoofdeinde een split van ca. 85cm zit kan u per ligdeel uw bed probleemloos verstellen.

De Velda Poqqet splittopper HD50 heeft een kern van koudschuim en heeft een HR waarde van 50. Dit is een stevige en vormvaste kern waar u niet al te veel in weg zakt. Daarnaast ventileert het schuim uitstekend door de opencellige HD50 kern en heeft het een goede vochtregulatie. De topper geeft een redelijk stevig comfort. Beide zijden van de tijk zijn doorgestikt met een Climawatt dubbeldoek in stretch en is anti allergisch. De hoes is afneembaar door de ritssluiting en is wasbaar tot 60 graden. Wel is het aan te raden om op lagere temperaturen te wassen.
Het topmatras Velda Poqqet HD50 is ook leverbaar in een vlakke uivoering.
De totale dikte van dit topdekmatras is 7 cm. Hiervoor hebben we ook speciaal textiel, zoals moltons en hoeslakens. Deze hebben een lagere hoekhoogte zodat het perfect om uw topper sluit.

Tijk afritsbaar

Ja

Materiaal tijk

Climawatt dubbeldoek

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Dikte

8 cm

Kern topper

Koudschuim

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom