HomeProductenBeddengoedBedspreienWafelplaid HNL

Wafelplaid HNL

De wafelplaid HNL zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en gemaakt van 100% katoen. Ideaal voor de hete zomerse nachten om onder deze wafelplaids te slapen. Bovendien is het ideaal om in de wintermaanden het plaid te gebruiken wanneer het wat kouder word, op de bank of als extra dekentje. Doordat het plaid is voorzien van een mooi wafel motief kunt u het ook gebruiken als decoratie over de bank bijvoorbeeld.

Wissen

Wafelplaid HNL

Wafelplaid HNL zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en gemaakt van 100% katoen. Ideaal voor de hete zomerse nachten om onder deze wafelplaids te slapen. Bovendien is het ideaal om in de wintermaanden het plaid te gebruiken wanneer het wat kouder word, op de bank of als extra dekentje. Doordat het plaid is voorzien van een mooi wafel motief kunt u het ook gebruiken als decoratie over de bank bijvoorbeeld.

De plaids van HNL zijn leverbaar in mooie frisse kleuren en twee verschillende afmetingen:

1-Persoons 180 x 260 cm

2-Persoons 240 x 260 cm

Daarnaast zijn de wafelplaids te combineren met bijpassende sierkussens in de maten 40×80 of 60×70.

 

Materiaal stof

100% katoen

Wasvoorschrift

Wassen op 30 graden

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom