HomeBlogMerk uitgelicht: Avek

Merk uitgelicht: Avek

Ben je op zoek naar een hoogwaardig bed of matras dat perfect bij jouw slaapwensen past? Dan is Avek het merk voor jou. Al sinds 1927 produceert dit Friese bedrijf kwaliteitsbedden en matrassen met als motto ‘Arbeid, Vlijt En Kwaliteit’. Met hun jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen ze ervoor dat je kunt genieten van een goede nachtrust. In deze blogpost lichten we Avek uit en vertellen we je alles wat je moet weten over dit bijzondere merk.

Het ontstaan van Avek

In 1927 begon pake Roelf Kok in Surhuisterveen met het maken van bedbodems op maat. Hij zag de vraag naar bedden voor bedstedes in zijn manufacturenwinkel en besloot hierop in te spelen door bedden op maat te gaan maken. Zo werd Avek geboren, wat staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Het simpele en nuchtere idee van pake Roelf vormt nog steeds de basis van het merk.

Anno nu wordt Avek gerund door de kleinzonen Roelf en Roelf, die het erfgoed van hun opa hoog houden. In Surhuisterveen worden nog steeds alle bedden op maat gemaakt door vakmensen met passie voor hun werk. Een Avek bed is dan ook meer dan zomaar een bed, het is een stukje vakmanschap uit Friesland.

Balans tussen vakmanschap en innovatie

Bij Avek geloven ze in de perfecte balans tussen vakmanschap en innovatie. Ze combineren traditionele ambachtelijke technieken met moderne materialen en technologieën om zo de beste bedden en matrassen te kunnen leveren. Door constant te blijven vernieuwen en verbeteren, zorgen ze ervoor dat hun producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Een bed op maat

Bij Avek begrijpen ze dat iedere persoon uniek is en andere slaapwensen heeft. Daarom bieden ze een breed scala aan mogelijkheden om jouw bed op maat samen te stellen. Of je nu een zacht of stevig matras wilt, een verstelbaar bedframe of juist niet, bij Avek is er voor ieder wat wils. Met verschillende hardheden, maten, stoffen en ontwerpen kun je jouw ideale slaapsysteem creëren.

Hoogwaardige materialen voor optimaal comfort

Bij Avek staat kwaliteit voorop. Daarom maken ze uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen in al hun producten. Denk hierbij aan ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve veringen die zorgen voor het ultieme slaapcomfort. Doordat ze alles zelf produceren in Surhuisterveen kunnen ze de kwaliteit van hun boxsprings, bedbodems en bedden waarborgen.

Vertrouw op Avek voor een goede nachtrust

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig bed of matras waarop je kunt vertrouwen, dan is Avek de juiste keuze. Al sinds 1927 staan ze garant voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Met hun persoonlijke benadering en oog voor detail zorgen ze ervoor dat jij kunt genieten van een goede nachtrust.

Ontdek Avek bij Slaapspecialist van Ellen

Kom naar onze showroom in Soest en ontdek de producten en hoge kwaliteit van Avek. Bij Slaapspecialist van Ellen staan we klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale slaapoplossing die aansluit op jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren. Met de ambachtelijkheid van Avek en ons deskundig advies ben je verzekerd van een optimale slaapervaring. Breng een bezoek aan onze winkel aan de Van Weedestraat 25 in Soest en ontdek zelf hoe Avek producten kunnen bijdragen aan een betere nachtrust en welzijn.

Direct bellen Bezoek onze showroom