Lekker slapen begint bij Van Ellen, jouw beddenwinkel in Soest en omgeving

Lekker slapen doe je het best op een goed en comfortabel bed. Omdat iedereen dat anders ervaart, is het verstandig om in alle rust de beste combinatie voor jezelf uit te kiezen. Bij Slaapspecialist Van Ellen natuurlijk, dé beddenwinkel in Soest en omgeving als het op goed slapen aankomt. Een ideale regionale ligging, want gemakkelijk te bereiken voor mensen uit bijvoorbeeld Amersfoort, Bussum, Baarn, Spakenburg, Nijkerk, Hilversum, Leusden en Zeist. En parkeren is bij ons geen probleem, plaats genoeg!

Gerenommeerde merken bij jouw beddenwinkel in Soest en omgeving

Bij Slaapspecialist Van Ellen koop je bedden en matrassen van hoge kwaliteit, van gerenommeerde merken als Avek, Caresse, Eastborn, Pullman, Velda, M Line en Tempur. Merken die hun sporen hebben verdiend met een constante en structurele kwaliteit. Waarop uiteraard garantie wordt gegeven. Slapen in een van deze bedden is alleen daarom al een ideale manier om de volgende dag weer fit en uitgerust te beginnen.

Keus te over en veel
boxsprings op voorraad

Slaapspecialist Van Ellen heeft boxsprings van Avek, Eastborn, Pullman, Velda, M Line, AYA of Sweden en Tempur. In een- en tweepersoons maten, met hoofd- en/of voetenbord, of zonder. Wil je er een nachttafeltje bij, of een -kastje? Geen probleem. Keus genoeg. Maar het belangrijkste is wel dat je op je gemak komt proefliggen bij ons in de showroom. Dan pas kun je ontdekken wat je écht comfortabel vindt. En neem daar gerust de tijd voor, een bed koop je voor langere tijd en is elke nacht weer even belangrijk. Alle bedden uitproberen? Dat vinden wij helemaal niet erg! Ga je gang…

Kies je voor een bed met een fijn matras? Ook dan kun je bij Slaapspecialist Van Ellen terecht. Mooie een- en tweepersoons bedden, in allerlei verschillende stijlen. Waaronder echt houten bedden. Zo vind je precies het bed dat bij jouw interieur past. Je ‘configureert’ je bed naar jouw wens en wij doen de rest!

Klantwaardering 9,4

Wij zijn trots op wat we doen, en op wat wij je te bieden hebben. Onze service is heel persoonlijk en daarin gaan we ver. Onze klanten waarderen ons met een 9,4 gemiddeld, en dat is natuurlijk niet voor niets. We mogen dan lokaal heel vertrouwd zijn, ook buiten Soest hebben we alleen maar tevreden klanten. Dat is ook ons streven, anders zouden we zelf niet al te best slapen… Bij ons is bovendien voldoende parkeergelegenheid, dat maakt ons dubbel goed bereikbaar.