Avek boxspring

Met een op maat gemaakte Avek boxspring zijn slaapproblemen verleden tijd en bent u verzekerd van optimaal slaapcomfort. Bij Slaapspecialist Van Ellen vindt u een uitgebreid assortiment Avek boxsprings die u zelf helemaal naar wens samenstelt. Om de kwaliteit van onze Avek boxsprings te ervaren, bieden we gratis 90 dagen proefslapen aan. Op die manier weet u zeker dat een Avek boxspring onmisbaar is in uw slaapkamer. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Soest. Hier vindt u een ruime collectie Avek boxsprings en geven onze experts u graag deskundig advies bij het kiezen van de juiste boxspring. Daarnaast is het ook mogelijk om uw nieuwe Avek boxspring helemaal zelf samen te stellen via onze website.

Onze Avek boxsprings

Boxspring Ninety
MerkAvek
BoxspringGezoneerd pocketvering interieur
Matras5 zone pockerveer matras
TopperInnerzone latex, Optifoam HR, Talalay natural latex
2.995,00
Boxspring Sinne
MerkAvek
Lengte 200 t/m 220 cm
BoxspringPocketvering met 5 zones met geïntegreerde spiraalbodem
Matras5 zone pockerveer matras
TopperGezoneerde topper HR koudschuim of latex.
3.895,00
Boxspring Fier
MerkAvek
Boxspring7 zone pocketvering interieur
Matras5 zone pockerveer matras, Extra stevig, Medium, Stevig
TopperGezoneerde topper HR koudschuim of latex.
3.795,00
Boxspring AVEK Noflik
MerkAvek
BoxspringGezoneerd pocketvering interieur
Matras7 zone pocketveer matras, Extra stevig, Medium, Stevig
TopperInnerzone latex, Optifoam HR, Talalay natural latex
5.295,00

Avek boxspring kopen: zelf samenstellen

Bent u op zoek naar de ideale Avek boxspring die u helemaal naar wens kunt samenstellen? Bekijk dan de verschillende Avek boxspring collecties die we aanbieden en stel uw nieuwe boxspring helemaal zelf samen. Op die manier geniet u van een Avek boxspring die perfect bij uw interieur past en bovendien zorgt voor de ideale slaaphouding en comfort. Bij het zelf samenstellen van uw nieuwe Avek boxspring heeft u ruime keuze uit onderstaande opties:

  • Afmeting
  • Bedbodem: vlak of elektrisch
  • Stof: meer dan 100 soorten
  • Hoofdbord: Avek boxspring Ninety of Avek boxspring 1927
  • Matras: medium, stevig of extra stevig
  • Topper: HR koudschuim of latex
  • Pootjes: met of zonder wiel

Avek biedt 6 verschillende collecties aan: 1927, Fier, Simmer, Noflik, Ninety en Sinne. Iedere collectie heeft zijn eigen kenmerken, waardoor u altijd een Avek boxspring vindt die volledig bij uw wensen aansluit. Het complete Avek boxspring assortiment van Slaapspecialist Van Ellen vindt u zowel op onze website als in onze showroom in Soest. Een Avek boxspring kopen is een belangrijke keuze, waardoor we u dan ook graag verwelkomen in onze showroom om de verschillende Avek boxspring collecties te ervaren, proberen en vergelijken. Bovendien helpen onze experts u graag verder met het kiezen van de juiste boxspring en voorzien we u van deskundig advies met betrekking tot uw favoriete slaaphouding, slaaptemperatuur en nog veel meer. Kom langs in onze showroom of stel uw vragen telefonisch via onderstaande knoppen.

Direct bellen Bezoek onze showroom

Avek boxspring Fier

In samenwerking met de Nederlandse topdesigner Hans Daalder heeft Avek een collectie ontwikkeld genaamd Avek boxspring Fier. Fier staat voor de trots en passie van het merk, die u terugziet in de doordachte vormgeving van dit type boxspring. De Avek boxspring Fier bevat een uniek ventilatiesysteem met geïntegreerde, dwarsgespannen spiraalbodem en kern van krachtige pocketveren, waardoor u optimaal slaapcomfort ervaart en slaapproblemen verleden tijd zijn. Bovendien zijn zowel het Avek matras als topmatras voorzien van ergonomische comfortzones die perfect aansluiten op uw gewenste slaaphouding en voldoende ondersteuning bieden. Bekijk de details op de productpagina van de Avek boxspring Fier.

Avek boxspring Ninety

Ter ere van het 90-jarig jubileum van Avek is de Avek boxspring Ninety ontwikkeld en geproduceerd. Avek boxspring Ninety is een luxe, drielaagse boxspring collectie met veel extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een luxueuze achterwand voor extra body, een extra dik topmatras, gratis LED leeslampjes én gratis in- en uitstapverlichting. Iedere laag van de Avek boxspring Ninety is voorzien van 5 comfortzones, waardoor het matras zich volledig naar uw lichaam vormt en daarbij de benodigde ondersteuning behoudt. Bekijk de details op de productpagina van de Avek boxspring Ninety.

Avek boxspring Sinne

Avek boxspring Sinne, de Friese benaming voor de zon, is voorzien van een royaal pocketveermatras en luxe topper. Hierdoor geniet u van extra comfort en slaapt u heerlijk. Dankzij de geïntegreerde spiraalbodem profiteert u bovendien van optimale ventilatie tijdens het slapen. Evenals de Avek boxspring Ninety bestaat de Sinne uit drie royale lagen, waarbij het matras is voorzien van 5 comfortzones. Bekijk de details op de productpagina van de Avek boxspring Sinne.

Over Avek

Avek is een Nederlands merk dat sinds 1927 gespecialiseerd is in onder andere de productie van hoogwaardige boxsprings, waarbij duurzaamheid en optimale ventilatie de boventoon voeren. Naast optimaal comfort en de beste materialen, heeft Avek een samenwerking met de Nederlandse topdesigner Hans Daalder, waardoor ook het uiterlijk van iedere Avek boxspring van het hoogste niveau is. Avek is gevestigd in het Friese Surhuisterveen, waar alle matrassen, boxsprings en bedden sinds 1927 worden geproduceerd. Op die manier bent u verzekerd van een ambachtelijk, Nederlands kwaliteitsproduct.
Iedere Avek boxspring wordt geproduceerd met nauwkeurige precisie en passie. Dit ziet en voelt u ook terug in de extreem nauwkeurig afwerking en ideale slaaphouding. Iedere Avek boxspring is voorzien van elektro thermisch geharde pocketveren, waardoor de veren hun lengte en kracht behouden en u profiteert van een extreem lange levensduur van enkele tientallen jaren. De kwaliteit en kracht van Avek is niet alleen in Nederland bekend, maar ook in het buitenland.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over onze Avek boxsprings of wilt u zelf het slaapcomfort van de Avek boxspring collecties ervaren? Neem dan gerust telefonisch contact op met een van onze deskundigen of breng een bezoekje aan onze ruime showroom in Soest via onderstaande knoppen. We helpen u graag verder en voorzien u van passend en deskundig advies.

Direct bellen Bezoek onze showroom

Neem gerust contact met ons op