Beter uitgerust met de Aya of Sweden Boxspring

In 2017 ontwikkelde de Zweed Jörgen Turesson de Aya of Sweden boxspring. De innovaties die in dit kwalitatief zeer hoogwaardige bed zijn verwerkt overtreffen alle merken. U zult dan ook slaapcomfort op een ongeëvenaard niveau ervaren. Stelt u zich eens voor: iedere avond met plezier in slaap vallen, zonder rugklachten, en ‘s ochtends uitgerust en fit wakker worden. Dankzij dit innovatieve Zweedse bed is dat niet langer een droom!

AYA of Sweden 01
MerkAYA of Sweden
MatrasTransverse High Performance Pocket 13cm
5.800,00
AYA of Sweden 02
MerkAYA of Sweden
MatrasTransverse High Performance Pocket 15cm
6.700,00
AYA of Sweden 03
MerkAYA of Sweden
MatrasTransverse High Performance Pocket 13cm, X-Pocket 5,5cm
7.600,00
AYA of Sweden 04
MerkAYA of Sweden
MatrasTransverse High Performance Pocket 13cm, X-Pocket 5,5cm
8.500,00
AYA of Sweden 05
MerkAYA of Sweden
MatrasTransverse High Performance Pocket 13cm, X-Pocket 5,5cm
12.800,00

Met de hand vervaardigd

Iedere Aya of Sweden boxspring wordt gebouwd met de hand door een team ervaren vaklieden. Ieder bed wordt compleet gecontroleerd; iedere schroef, elke naad en alle materialen. U haalt dan ook een uniek bed in huis wanneer u een Aya of Sweden boxspring koopt. Dit kunt u ook zien aan het stempel dat de bouwer met trots op het vervaardigde bed heeft gezet.

Kwaliteit staat voorop

De Aya of Sweden boxspring collectie is logisch opgebouwd, zodat u voor iedere wens een passende boxspring kunt vinden. Voorop staat dat ieder bed dezelfde kwaliteit heeft. Maar u kunt kiezen welk niveau van luxe, comfort en ergonomie u wenst. In ieder geval heeft elk bed de unieke High Performance Pockets van Aya of Sweden. Deze flexibele pocketveer biedt ideale vorming bij de schouders en dubbele ondersteuning bij de rug, zodat iedere lichaamsvorm optimaal ondersteund wordt.

Een vaste topper

Elke Aya of Sweden boxspring is standaard voorzien van de ZipTop® topper, samen met het ZipTop® hoeslaken. Deze gepatenteerde oplossing zorgt ervoor dat de topper altijd op zijn plaats blijft. U ritst hem namelijk vast aan de boxspring. De toppers zijn geperforeerd voor een optimale ventilatie. Zo bent u verzekerd van een prettig slaapklimaat. Deze kwalitatief hoogwaardige toppers zijn verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen, waaronder traagschuim, comfortschuim en het natuurlijke materiaal Talalay.

Vlak of elektrisch

U kunt kiezen uit een vlakke boxspring of een elektrische boxspring. U kiest altijd voor de hoogste kwaliteit en optimaal slaapcomfort. Als u kiest voor de elektrische variant dan kiest u voor extra comfort en luxe in uw slaapkamer. Profiteer bijvoorbeeld van de verstelbare hoofd- en het voeteneinden met een druk op de knop.

Het Aya of Sweden instapmodel

Deze boxspring is in 5 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De Aya of Sweden 01 is het instapmodel, dat al een uitermate hoog slaapcomfort biedt. Met hoogwaardig comfortschuim en een comfortabele 3-zone ondersteuning biedt dit bed perfecte ondersteuning.

De overige modellen

De Aya of Sweden 02 is van comfortabel traagschuim. De 03 uitvoering is een absolute aanrader met zijn natuurlijke Talalay latex topper. Het vierde model heeft het meest comfortabele verensysteem: de quattro-pocket. De elektrisch verstelbare Aya of Sweden 05 heeft sterke maar stille motoren, waardoor u comfortabel in elke positie kunt liggen en zitten.

Kom proefliggen in de showroom

De beste manier om het comfort van de Aya of Sweden boxspring te leren kennen is om het zelf te ervaren. Slaapspecialist Van Ellen is een van de eerste leveranciers in Nederland die deze kwalitatief hoogwaardige boxspring met massief houten frame verkoopt. Ontdek de bijzondere kwaliteiten van de Aya of Sweden in onze showroom. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van boxsprings van andere merken.

Bezoek onze showroom in Soest

Slaapspecialist van Ellen
Van Weedestraat 25
3761 CB Soest
035 – 6317351
Info@slaapspecialistvanellen.nl

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze Pullman boxsprings en de mogelijkheden om zelf uw boxspring samen te stellen? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of bezoek onze beddenwinkel in Soest. We helpen u graag verder in de zoektocht naar ultiem slaapgenot.

Direct bellen Bezoek onze showroom

Neem gerust contact met ons op