Aya of Sweden: innovatieve en duurzame boxsprings

Aya of Sweden is een innovatieve boxspring van topkwaliteit. De in het hoge noorden gemaakte matrassen beschikken over een unieke ZipTop die je kunt vastritsen. Zo blijft de topper altijd goed op zijn plaats. Bovendien maakt de ZipTop het mogelijk om er eenvoudig een molton en een hoeslaken aan vast te maken. Op een matras van Aya of Sweden is het heerlijk slapen om ‘s morgens helemaal uitgerust weer opstaan.

Kwaliteit van slapen verbeteren

Aya of Sweden werd in 2017 opgericht onder de naam Sleeping World, met als doel de kwaliteit van slapen verbeteren. Oprichter Jörgen Turesson, die eerder aan de wieg stond van het merk Carpe Diem, ontwikkelde Aya of Sweden samen met een team van ervaren vakmensen. De fabriek in het Zweedse plaatsje Lysekil, waar Carpe Diem werd gemaakt, is nu ook de locatie waar de boxsprings van Aya of Sweden vandaan komen.

 

Aya of Sweden altijd handgemaakt

Liefde voor de natuur, het gebruik van duurzame materialen en de ambitie om de beste bedden te maken, vormen het uitgangspunt van de makers van Aya of Sweden. Dat betekent bijvoorbeeld dat alle bedden met de hand gemaakt worden en er veel aandacht is voor de details. Van het kleinste schroefje tot het gebruik van verschillende materialen, ze worden allemaal onderworpen aan een grondige inspectie. Alles moet kloppen voordat iedere werknemer met de nodige trots een stempel op het bed zet als teken dat ze bij Aya of Sweden weer een uniek product hebben afgeleverd. Svenskt Hantverk, oftewel Zweeds handwerk.

 

Bedden moeten zich aanpassen aan de persoon

Bij Aya of Sweden gaan ze uit van de gedachte dat geen persoon hetzelfde is. Daarom vinden zij het hun taak om unieke bedden te creëren die een complete oplossing bieden. Dit houdt ook in dat het bed zich moet aanpassen aan de gebruiker. Daarvoor gebruikt men de beste (duurzame) materialen en de meest geavanceerde technologie. Met een combinatie van ouderwets vakmanschap en moderne slimme oplossingen worden de bedden vervolgens in elkaar gezet. Zo ontstaat een zeer comfortabele, degelijke, slimme en milieuvriendelijke boxspring die de kwaliteit van jouw slaap aanzienlijk verbetert en een flinke impuls geeft aan een gezonde levensstijl.

 

Verschillende soorten bedden

Voor een luxueuze slaapervaring is er de AYA of Sweden 01, met zijn elegante uitstraling en hoogwaardige afwerking. Als u op zoek bent naar een moderne twist, biedt de AYA of Sweden 02 eigentijdse lijnen en verfijnde details. De AYA of Sweden 03 combineert comfort en functionaliteit met zijn slimme opbergsysteem. Voor liefhebbers van minimalistisch design is er de AYA of Sweden 04, met zijn strakke vormgeving en uitgebalanceerde ondersteuning. En tot slot biedt de AYA of Sweden 05 een uitgebreid scala aan aanpassingsmogelijkheden, zodat u uw boxspring volledig kunt personaliseren. Ontdek de perfecte match voor uw slaapkamer en geniet van een ongeëvenaarde nachtrust met AYA of Sweden.

 

Wat maakt Aya of Sweden zo bijzonder?

Deze Zweedse boxsprings combineren een aantal unieke eigenschappen. We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

  • Unieke ZipTop oplossing. Je kunt de topper eenvoudig vastritsen aan de boxspring waardoor deze niet meer kan verschuiven. De ZipTop is onder andere verkrijgbaar met traagschuim, comfortschuim en Talalay.
  • ZipTop Jersey. Ook het Jersey hoeslaken, dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren, kun je op een slimme manier vastritsen. Datzelfde geldt ook voor de molton.
  • Optimaal slaapklimaat. De toppers van Aya of Sweden hebben een hoog ventilerend vermogen. Dat garandeert een optimaal slaapklimaat.
  • Ultra elastische schouderzone Dankzij het gebruik van pocketveren die 90 graden gedraaid zijn, krijgt je lichaam tot wel 40% meer ondersteuning. De pocketveren zijn slim verdeeld over drie verschillende zones. Daar hebben ook je schouders optimaal profijt van. Dankzij de ultra elastische schouderzone kun je jezelf heerlijk omdraaien van de ene op de andere zij.
  • Massief Zweeds hout Alle boxsprings van Aya of Sweden beschikken over het dikste massief houten frame. Dankzij het koude weer in Zweden groeit het hout langzamer. Daardoor is het hout sterker en zo goed als onverwoestbaar. Je hebt hier dan ook te maken met echte Zweedse degelijkheid in optima forma.
  • Antiallergisch en wasbare stoffen Voor de met stof beklede rand kun je kiezen uit achttien verschillende antiallergische en volledig wasbare stoffen.
  • Matras dat heel veel jaren meegaat Ook het matras is supersterk en dankzij de Zweedse pocketveren, die zorgen voor een unieke ondersteuningslaag, geniet je er jarenlang van en lijkt het alsof je iedere dag op een nieuw matras ligt.

 

Kom proefliggen in de showroom

De beste manier om het comfort van de Aya of Sweden boxspring te leren kennen is om het zelf te ervaren. Slaapspecialist Van Ellen is een van de eerste leveranciers in Nederland die deze kwalitatief hoogwaardige boxspring met massief houten frame verkoopt. Ontdek de bijzondere kwaliteiten van de Aya of Sweden in onze showroom. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van boxsprings van andere merken.

 

Bezoek onze showroom in Soest

Slaapspecialist van Ellen
Van Weedestraat 25
3761 CB Soest
035 – 6317351
Info@slaapspecialistvanellen.nl

 

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze Pullman boxsprings en de mogelijkheden om zelf uw boxspring samen te stellen? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of bezoek onze beddenwinkel in Soest. We helpen u graag verder in de zoektocht naar ultiem slaapgenot.

Direct bellen Bezoek onze showroom