Kreamat matrassen

Al ruim 30 jaar ontwikkelt en produceert Kreamat onderscheidende en unieke matrassen in België. Als je op een Kreamat-matras ligt, worden je zintuigen geprikkeld voordat je in diepe slaap gaat. Elk type matras van kreamat heeft zijn eigen unieke kenmerken, maar biedt altijd een unieke slaapervaring. Door het prachtige design en oog voor detail in silhouet en comfort is het direct duidelijk dat het om een ​​kreamat gaat. De matrassen van Kreamat bieden het hoogste niveau van comfort, waardoor je een unieke en onderscheidende ervaring krijgt die je nooit zal vergeten.

Kreamat matrassen bij Slaapspecialist van Ellen

Bij Slaapspecialist van Ellen hebben wij een ruim assortiment Kreamat matrassen op voorraad, waaronder de Divine, Sparta 24 en Sparta 28. 35 jaar geleden werd Kreamat opgericht en sindsdien hebben ze een hoge reputatie opgebouwd in Nederland en België. Het merk staat bekend vanwege hun innovatie, kwaliteit en comfort. Van Ellen biedt Kreamat matrassen van hoge kwaliteit aan, maar ook matrassen van bekende merken als Pullman en M Line. Kom onze matrassen proefliggen in onze showroom in Soest. Bij ons kunt je verschillende matrassen testen en vergelijken. Met onze kennis kunnen wij samen met je de juiste keuze maken.

Kreamat matras Divine
 • Merk Kreamat
 • Fabrieksgarantie 5 jaar
 • Gratis bezorging
Vanaf 998,00
Kreamat matras Mobispring
 • Merk Kreamat
 • Fabrieksgarantie 5 jaar
 • Gratis bezorging
Vanaf 1.498,00
Kreamat matras Sparta 24
 • Merk Kreamat
 • Fabrieksgarantie 5 jaar
 • Gratis bezorging
Vanaf 1.249,00
Kreamat matras Sparta 28
 • Merk Kreamat
 • Fabrieksgarantie 5 jaar
 • Gratis bezorging
Vanaf 1.349,00

Kreamat matras Divine

Het Divine matras van het Belgische merk Kreamat is verdeeld in zeven verschillende zones. Deze zones zorgen ervoor dat je op verschillende drukpunten op jouw lichaam voldoende ondersteuning krijgt. De schouderzone is bijzonder flexibel, maar de onderrug krijgt iets meer tegendruk. De combinatie van verschillende hardheden in één matras zorgt voor precies de juiste hoeveelheid druk voor ieder lichaam.

Duitse pocketveer

Deze ondersteuning komt vooral door de gebruikte Duitse pocketveren die eenvoudig aan te passen veersysteem, perfect voor rug- en zijslapers. Dit voorjaar wordt de Kreamat Divine-matras ook door hitte uitgehard. Hierdoor ben je verzekerd van een perfecte ondersteuning gedurende een lange periode, waardoor jouw lichaam heerlijk ontspannen aanvoelt en je ‘s ochtends fris en uitgerust wakker wordt.

Divine tijk

Het Kreamat Divine matras is voorzien van een prachtige verende hoes. De rekbare katoenen gebreide stof past zich gemakkelijk aan de elasticiteit van de pocketveringskern aan. Bovendien is de hoes behandeld met een antibacteriële, antischimmel- en anti-mijtbehandeling. De hoes is wasbaar tot 40 graden.

Technofoam afdeklaag

De matras is aan de boven- en onderkant bedekt met een unieke technofoam comfortlaag. Creëert een ongelooflijk soepel en comfortabel gevoel. Dit schuim is gemakkelijk verstelbaar en heeft een drukverlagende werking. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen neerleggen op een hemels matras.

Kreamat matras Sparta 24

De Sparta 24 matras van het Belgische merk Kreamat is verdeeld in zeven verschillende zones. Deze zones zorgen ervoor dat je op  verschillende drukpunten op jouw lichaam voldoende ondersteuning krijgt. Dit betekent dat de schouderzone bijzonder flexibel is, terwijl de lumbale regio voldoende tegendruk krijgt. De combinatie van verschillende hardheden in één matras zorgt voor precies de juiste hoeveelheid druk voor ieder lichaam.

Zweedse pocketveer

De perfecte ondersteuning is vooral te danken aan de unieke Zweedse pocketveer aan de binnenkant. De Kreamat Sparta 24 matras is thermisch gehard. Hierdoor ben je verzekerd van een perfecte ondersteuning gedurende een lange periode, waardoor jouw lichaam heerlijk ontspannen aanvoelt en je ‘s ochtends fris en uitgerust wakker wordt.

Luxe tijk

Innovatieve matrasmaterialen zijn het kenmerk van de Kreamat Sparta-matras. De rekbare katoenen gebreide stof past zich gemakkelijk aan de elasticiteit van de pocketveringkern aan. Deze behandeling zorgt voor antibacteriële, schimmelwerende en anti-mijt eigenschappen. De hoes is tevens voorzien van een thermogelcoating. Dit betekent dat  de hoes de lichaamstemperatuur optimaal reguleert  en zorgt  voor een comfortabel slaapklimaat.

Latex+ afdeklaag

De matras is aan de boven- en onderkant bedekt met een unieke latex + comfortlaag. Creëert een ongelooflijk soepel en comfortabel gevoel. Latex + technologie heeft een uniforme celstructuur en is zeer ademend. Bovendien maakt de juiste combinatie van natuurlatex en Sonocore-technologie de toplaag extreem duurzaam en milieuvriendelijk.

Kreamat matras Sparta 28

De Sparta 28 matras van het Belgische merk Kreamat is verdeeld in zeven verschillende zones. Deze zones zorgen ervoor dat je op  verschillende drukpunten op je lichaam voldoende ondersteuning krijgt. Dit betekent dat de schouderzone bijzonder flexibel is, terwijl de lendenen voldoende tegendruk krijgen. De combinatie van verschillende hardheden in één matras zorgt voor precies de juiste hoeveelheid druk voor ieder lichaam. In tegenstelling tot de Sparta 24 matras heeft de Sparta 28 cm matras een veel dikkere comfortlaag.

Zweedse pocketveer

De perfecte ondersteuning is vooral te danken aan de unieke Zweedse pocketveer aan de binnenkant. De Kreamat Sparta 28 matras is thermisch gehard. Hierdoor ben je verzekerd van een perfecte ondersteuning gedurende een lange periode, waardoor jouw lichaam heerlijk ontspannen aanvoelt en je ‘s ochtends fris en uitgerust wakker wordt.

Luxe tijk

Kenmerkend voor het Kreamat Sparta matras is de innovatieve matrasstof. De elastisch katoenen breistof past zich makkelijk aan de veren van de pocketveer. Daarnaast heeft de tijk een JMAC behandeld. Deze behandeling zorgt ervoor dat het antibacterieel, schimmel en huisstofmijt is. Ook heeft de tijk een finish van Thermogel. Hierdoor reguleert de tijk de lichaamswarmte optimaal en zorgt dit voor een fijn slaapklimaat.

Latex+ afdeklaag

De matras is aan de boven- en onderkant bedekt met een gepatenteerde latex- en comfortlaag. Het zorgt voor een ongelooflijk soepel en comfortabel gevoel. De latex + technologie heeft een uniforme celstructuur en is zeer ademend. Door gebruik te maken van de juiste mix van natuurlijke latex en Sonocore-technologie is de toplaag zowel zeer veerkrachtig als milieuvriendelijk.

Afmetingen

Kreamat matrassen zijn er in verschillende maten. Dit betekent dat Kreamat-matrassen compatibel zijn met vrijwel elk bed of slaapsysteem. De volgende tabel geldt voor alle soorten matrassen van Kreamat. Neem gerust contact met ons op voor specifieke afmetingen of voor meer informatie over het Partner Close systeem.

Breedte (cm)Lengtes (cm)
80200, 210, 220
90200, 210, 220
100200, 210, 220
120200, 210, 220
140200, 210, 220
160200, 210, 220
180200, 210, 220

Kreamat bedden - Kreamat boxspings - Van Ellen slaapspecialist 2

Waarom een Kreamat matras?

 • Hoge kwaliteitseisen: Investeer in de kwaliteit van deze matrassen. Die kwaliteit komt in alles tot uiting. Niet alleen  het hoogste comfortniveau met zeven comfortzones, maar in de ware zin van het woord. Van ontwerp tot afwerking en accessoires.
 • Zweedse pocketvering: De matras heeft een thermohardende pocketvering kern van Zweedse kwaliteit. Dit zorgt voor veerkracht en flexibiliteit op de lange termijn.
 • Oneindig veel opties: Een verstelbare bodem, afritsbare tijken, voetverwarming, verschillende hardheden, matrassen die gekoppeld kunnen worden door middel van partner close.

Unieke schoudermodule

Kreamat zet zich voortdurend in voor onderzoek en de nieuwste ontwikkelingen voor een betere slaap. En het garandeert een ultiem slaapcomfort. Dankzij alle kennis over ergonomie zijn er bijvoorbeeld speciale technieken ontwikkeld die gericht zijn op de schouders. De matrassen van Kreamat laten jouw schouders, het breedste deel van uw lichaam, iets zakken. Hierdoor wordt de wervelkolom optimaal ondersteund. Unieke technologie in de wereld van boxspringbedden en matrassen! Eigenschappen Kreamat-matras:

 • Beschikken over 7 comfortzones;
 • Zijn geschikt voor een verstelbare bodem;
 • Tijken zijn afritsbaar; Verkrijgbaar in verschillende hardheden;
 • Losse matrassen kunnen gekoppeld worden door middel van partner close;
 • Voetverwarming is mogelijk.

Neem gerust contact met ons op

Slaapspecialist van Ellen
Van Weedestraat 25
3761 CB Soest
035 – 6317351
Info@slaapspecialistvanellen.nl

Contact

Ontvangt u graag advies voordat u een Kreamat matras aanschaft of wilt u ze eerst testen? Kom dan langs in onze showroom in Soest of neem contact op via 035 – 6317351, info@slaapspecialistvanellen.nl of onderstaand contactformulier.

Direct bellen Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom in Soest