HomeBlogMerk uitgelicht: Pullman

Merk uitgelicht: Pullman

Ruim 165 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van lichaamsondersteunende matrassen is wat Pullman vandaag de dag onderscheidend maakt in haar branche. Met een rijke geschiedenis, begonnen in 1858, heeft dit merk zich in Nederland weten te vestigen als dé specialist op het gebied van slaapcomfort.

Over Pullman

1858

George Mortimer Pullman zette in 1858 de ultieme nachtrust letterlijk op de rails door treinstellen te voorzien van slaapcoupés met een ongekend ligcomfort. Al snel verwierf Pullman wereldwijde faam als dé standaard voor ultieme nachtrust in treinen, Grand Hotels en op cruiseschepen.

Het ware geheim achter het succes van Pullman schuilt in het unieke veersysteem dat zij gebruiken. Van de InSide pocketveer, een duurzame pocketveer met daarin nog een kleinere pocketveer, tot aan de Triple Pocket Inside pocketveer, waarbij drie pocketveren dynamisch samenwerken om optimale ondersteuning en tegendruk te bieden aan elk lichaamsdeel.

1937 – 2012

In 1937 betrad Pullman de Nederlandse markt, waarbij unieke kennis uit Amerika werd overgedragen op Nederlandse vakmensen. Sindsdien worden alle Pullman producten met de hand gemaakt door ervaren vakmensen in Nederland. In 2012 opende Pullman een fabriek in Vroomshoop, voorzien van de nieuwste technieken, om zo nog beter te kunnen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van hun producten.

Heden

Vandaag de dag werkt het team bij Pullman nog steeds dag en nacht aan subliem ligcomfort voor een heerlijke ontspannen nachtrust. Alle boxsprings, matrassen, bedbodems en toppers worden naar eigen ontwerp nog steeds met de hand vervaardigd in Nederland. Dit vakmanschap is wat Pullman onderscheidt van andere merken op de markt.

Uniek slaapcomfort door Pullman voor jou

Bij Pullman begrijpen ze dat iedere persoon anders is en unieke behoeften heeft als het gaat om slaapcomfort. Daarom bieden ze verschillende collecties aan die zijn afgestemd op verschillende lichaamstypes en slaapvoorkeuren. Of je nu de voorkeur geeft aan een steviger matras of juist een zachtere toplaag wilt, Pullman heeft het allemaal.

Pullman Silverline matrassenwijzer Pullman Goldline matrassenwijzer

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Naast het bieden van hoogwaardig slaapcomfort, is Pullman ook trots op haar betrokkenheid bij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze streven ernaar om producten te maken die niet alleen goed zijn voor jouw nachtrust, maar ook voor het milieu. Door zorgvuldig gebruik te maken van duurzame materialen en energiezuinige productiemethoden, draagt Pullman bij aan een groenere toekomst.

Meer dan 150 jaar vakmanschap

Als je overweegt om te investeren in een kwalitatief hoogstaand matras of boxspring, dan is Pullman zeker de moeite waard om te overwegen. Met meer dan 165 jaar ervaring in het vakmanschap van slaapcomfort en een reputatie als dé specialist op dit gebied, kun je erop vertrouwen dat je met Pullman kiest voor kwaliteit. En met extra voordelen zoals een omruilgarantie, doe je met een product van Pullman een waardevolle investering in je slaapcomfort.

Ontdek Pullman bij Slaapspecialist van Ellen

Bezoek onze showroom in Soest om de uitgebreide selectie van Pullman matrassen, boxsprings, toppers en bedbodems uit te proberen. Bij Slaapspecialist van Ellen helpen we je graag de perfecte slaapoplossing te vinden die past bij jouw individuele behoeften en voorkeuren. Met Pullman’s vakmanschap en onze deskundige adviezen, ben je verzekerd van een optimale slaapervaring. Kom langs in onze winkel aan de Van Weedestraat 25 in Soest en ontdek hoe de Pullman producten kunnen bijdragen aan een betere nachtrust en je welzijn.

Direct bellen Bezoek onze showroom