HomeBeddengoedDommelin hoeslaken Uni percal Topper 200TC

Dommelin hoeslaken Uni percal Topper 200TC

Dit mooie hoeslaken van Dommelin is gemaakt van 100% Katoen percal. Percal wordt gemaakt met 100% gekamd katoen. Door het fijne weven is de stof erg sterk, zacht, licht en van erg goede kwaliteit. In de warme periodes blijft het hoeslaken heerlijk koel.

Wissen

Dommelin hoeslaken Uni percal Topper 200TC

Dit mooie Dommelin Uni percal Topper 200TC hoeslaken is gemaakt van 100% Katoen percal. Percal wordt gemaakt met 100% gekamd katoen. Door het fijne weven is de stof erg sterk, zacht, licht en van erg goede kwaliteit. In de warme periodes blijft het hoeslaken heerlijk koel. Met de hoekhoogte van 14cm met daarbij rondom elastiek kunt u het hoeslaken gemakkelijk om Toppers tot 10cm hoog trekken. Het hoeslaken valt iets ruimer als u het uit de verpakking haalt. Dit komt omdat het katoenen hoeslaken altijd iets krimpt na de eerste wasbeurten.

Garantie

Op het Dommelin hoeslaken zit 1 jaar garantie.

 

Merk

Hoogte

14 cm

Materiaal

100% Katoen-Percal

Garantie

1 jaar

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Draaddichtheid

200TC

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom