HomeMatrassenEastborn matras Q-4600

Eastborn matras Q-4600

Eastborn logo

Het Eastborn Q-4600 matras heeft een afdekkingslaag van ViVid-foam en een flexibele drukverdeler. Dit is een nieuw type drukverlagend schuim dat warmte tot wel 23.000 keer beter afvoert dan ander schuim. Hierdoor zorgt deze afdekkingslaag er voor dat er een behaaglijk slaapklimaat gecreëerd wordt.

Wissen

Eastborn matras Q-4600

De type 4000 matrassen van Eastborn zijn opgebouwd met standaard pocketveren. Hierdoor wordt het lichaam door de pocketveren gelijkmatig ondersteund en biedt het een uitstekend ligcomfort. Het Eastborn Q-4600 matras heeft een afdekkingslaag van ViVid-foam en een flexibele drukverdeler. Dit is een nieuw type drukverlagend schuim dat warmte tot wel 23.000 keer beter afvoert dan ander schuim. Hierdoor zorgt deze afdekkingslaag er voor dat er een behaaglijk slaapklimaat gecreëerd wordt. Ideaal voor mensen die het snel warm hebben. De Eastborn matrassen zijn behandeld met een Sensity® behandeling. Door deze behandeling geeft dit matrassen een hygiënischer slaapklimaat, omdat de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrokken wordt. De hoes van de matras ook wel tijk genoemd kan tot 60 °C gewassen worden. Ook na het wassen blijft de Sensity® behandeling werkzaam.

Het is ook mogelijk om voor een gekoppelde uitvoering (partnerrits) te kiezen. Twee eenpersoons matrassen kunnen dan door middel van een rits aan elkaar gekoppeld worden. Dit is handig ter voorkoming van dat de matrassen uit elkaar schuiven. Dit kost €150,- per twee matrassen.

Garantie

Op uw Eastborn matras zit 5 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplek vorming. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt Eastborn maar liefst 60 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Bij aanschaf van elk matras ontvangt u een Eastborn garantieboekje.

 

Onderhoud

Het is aan te raden om uw Eastborn Q-4600 matras in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit mag van hoofd- naar voeteind en van boven- naar onderkant. Zo gebruikt u uw matras optimaal en belast u alle pocketveren evenredig. We raden af om uw matras te stofzuigen. De probiotica kan haar werking verliezen door het stofzuigen. Het gebruik van een goede molton is erg aan te raden. Hierdoor beschermt u uw matras optimaal en verlengt u de levensduur.

Wilt u proefliggen op dit matras? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Hardheid

Standaard (tot 80 kg), Stevig (boven 80 kg)

Hoogte

24 cm

Matras Hardheid

Standaard, Stevig

Matras kern

Advanced pocket interieur

Matras afdeklaag

Latex met jute drukverdeler

Materiaal tijk

Elastische stretch border tijk met Sensity behandeling, met Airmax border en Fresssh! fibre doorstikmateriaal

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Handvatten

Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Garantie

5 jaar

Omruilgarantie

60 dagen

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom