HomeBeddengoedDekbedovertrekkenHeckettlane dekbedovertrek Broidy

Heckettlane dekbedovertrek Broidy

Het dekbedovertrek Broidy van Heckettlane, geeft met het unieke design uw slaapkamer een mooie make-over. Het overtrek heeft een prachtig dessin van geprinte borduursels en komt door het kleurgebruik van grijs, heerlijk rustig over.

Wissen

Heckettlane dekbedovertrek Broidy

Het dekbedovertrek Broidy van Heckettlane, geeft met het unieke design uw slaapkamer een mooie make-over. Het overtrek heeft een prachtig dessin van geprinte borduursels en komt door het kleurgebruik van grijs, heerlijk rustig over. Het overtrek is gemaakt van 100% katoen-twill. Dit dekbedovertrek wordt geleverd met bijpassende kussenslopen en een extra lange- en dubbele instopstrook over de breedte van het dekbedovertrek.  Ook is het overtrek vocht absorberend en goed ademend.

Dit dekbedovertrek geeft uw kamer een hotel chique uitstraling. Het overtrek heeft een double-faced print, zo kan u uw bed op twee verschillende manieren uw bed opmaken.

Materiaal

100% Katoen-Twill

Garantie

1 jaar

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Draaddichtheid

240 Thread count

Keurmerk

Oeko-tex gecertificeerd

Kleur

Grijs

Merk

Kleurfilter

Grijs

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom