Heerlijk slapen op een boxspring Caresse

Tijdens het zoeken naar een fijne boxspring is je oog op Caresse gevallen… Logisch, ‘Caresse’ is Frans voor ‘streling’, dat belooft dus heerlijk slapen en uitgerust wakker worden. Slaapspecialist Van Ellen in Soest is de Caresse-dealer in de regio van Soest met een breed assortiment. We hebben verschillende boxspring modellen in allerlei uitvoeringen en kleuren. En als je eenmaal hebt gekozen, is jouw Caresse boxspring vaak direct leverbaar.

Caresse boxspring op voorraad

Er zijn drie types boxspring Caresse die je kunt kopen. En in je slaapkamer in elkaar zetten, natuurlijk. We hebben al heel wat jaren ervaring met Caresse, daardoor kunnen we jou het beste advies bieden en weten we dat je super tevreden zult zijn.

Elektrisch verstelbare Caresse 3800

Wat dacht je van een elektrisch verstelbare boxspring, de Caresse 3800? Het ruggedeelte en de knieknik kunnen apart van elkaar traploos worden versteld. Met een afstandsbediening aan een draadje. Een draadloze afstandsbediening is als optie ook mogelijk.

Ga je boxspring Caresse maar samenstellen. De maat, de hardheid van de matras(sen), de soort topmatras, de kleur van de boxspring en eventueel nog extra verlichting en nachtkastjes. Hier op de website zie je een aantal kleuren, in die kleuren is de boxspring direct leverbaar. Maar in onze showroom hebben we nog veel meer kleuren en stofsoorten! Kom gerust eens kijken. En als je dan toch bij ons bent, ga dan lekker even alle matrassoorten en -diktes uitproberen. Neem er de tijd voor!

Eigentijdse boxspring Caresse 4550

Moderne kleuren en vakmanschap kenmerken de Caresse boxspring 4550. Eigentijdse stoffen, tijdloos en met oog voor detail. Gecombineerd met een heerlijk comfort: deze Caresse is het helemaal. Uiteraard is deze aan te passen aan je persoonlijke wensen. De vlakke boxspring is voorzien van pocketveren matrassen van 23 cm dik met zeven comfortzones, én een hoogwaardige topmatras (4 cm) van comfortschuim. Wil je andere onderdelen in de combinatie dan de hier gepresenteerde, dan kan dat natuurlijk. Wellicht heeft dat wel invloed op de prijs.

Caresse 4650 met luxe pocketveer

De Caresse 4650 heeft luxe pocketveer matrassen op zijn vlakke boxspring. De matrassen zijn maar liefst 22 cm dik en daar komt dan nog een comfortabele topmatras bovenop. Een Caresse boxspring bestellen is heel eenvoudig. Je bepaalt de kleur en de stof, kiest voor de standaard uitvoering of verandert daar iets aan, en bepaalt samen met de adviseur van Slaapspecialist Van Ellen de soort en hardheid van je matras. Binnen enkele dagen staan we op de stoep met jouw nieuwe boxspring. Wijs maar aan waar je hem wil hebben, dan zetten wij hem in elkaar. Gratis, net als de bezorging.